טיפול בגלי רדיו לפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בגלי רדיו לפנים
    אבי
    25/04/2017

היי שלום רב אני מתעניין בטיפול גלי רדיו לעור הפנים במכשיר האנדימד 3deep לצלקות קטנות שנותרו לי לאחר אקנה בעבר ורציתי לשאול בבקשה ולקבל קצת מידע לגבי בטיחות המכשיר מה שהכי חשוב לי האם קיים במכשיר מפסק כלשהו במקרה נגיד של טעות אנוש וחימום עור הפנים יתר על המידה קראתי שעור הפנים שלנו לא בנוי להתמודד בחימום של למעלה מ42 מעלות העניין הזה מפחיד אותי מאוד שלא עלולות להיווצר חלילה צלקות חדשות או משהו כזה האם קיים סיכוי שכזה ? אשמח לתשובות תודה רבה מראש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בגלי רדיו לפנים

הוספת תגובה

• אנדימד 3deep טיפול בגלי רדיו

אורית בן יהודה
    25/04/2017

היי,
    לא קיים מפסק אבל יש מד טמפרטורה , מעבר לכך ידית הפרקשנל
    המיועדת לצלקותמפיקה פולסים יחידנים לא כמו ידית המיצוק עליה דיברת ידית זו יוצרת תעלות בתוך העור הגורמות לעור ליצר קולגן חדש ולמלא הצטלקויות שקועות . הטיפול מאוד בטוח בידיים מקצועיות כמובן .
    רק לידיעה טכנולוגיה ישראלית זו משווקת לכל העולם בהצלחה גדולה . לרופאים וקוסמטיקאיות כאחד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בגלי רדיו לפנים

אבי
    25/04/2017

היי אורית שלום ותודה על התשובות אני רק רוצה לדעת שהבנתי נכון מה זאת אומרת פולסים יחידנים האם ידית הפרקשנל עובדת בצורה שונה מידית המיצוק ואם כן במה זה מתבטא האם התכוונת שאופן הפעולה של ידית הפרקשנל יוצרת טיפול בטוח יותר ופחות סיכוי לחימום יתר של העור מידית המיצוק? האם המטפל שולט לחלוטין במד הטמפרטורה ומה יכול לקרות למשל אם המטפל נגיד טעה או התבלבל ועשה בטעות יותר מעברים ממה שהוא אמור לעשות וחימם יתר על המידה את העור האם זה יכול לפגוע או ליצור הצטלקויות חדשות בעור? סליחה על החפירה אני פשוט מתעניין בטיפול אך מאוד חושש אשמח לתשובות תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פרשקנאלי

אורית בן יהודה
    08/05/2017

שלום יובל.
    שתי הידיות שונות לגמרי .
    מטפלים מנוסים יודעים כיצד לתפעל מכשור מקצועי ועליך לבחור מטפל אמין עליך .
    מעבר לכך איני יכולה לפרט על גבי הפורום
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו