טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קניתי קרם להבהרת שיער הגוף - JOLEN והשתמשתי על הזרועות ועל חלק מהפנים. לאחר מכן קראתי באינטרנט שההבהרה יורדת ושמגביר את קצב צמיחת השיער על הגוף. האם זה נכון? האם בכל זאת יש סיכוי שלא תרד לי ההבהרה? האם מעבה את השיערה ומאריך אותה? כמה זמן ההבהרה נשארת בדכ? מהן תופעות הלוואי שידוע לכם עליהן? אם ישנן המלצות על שיטת חמצון ביתית יעילה לצמיתות ללא תופעות לוואי אשמח ביותר. אשמח לתשובתכם המפורטת חשוב ודחוף לי מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפי הידע שיש לי, Jolen לא מבהיר לתמיד, הוא מבהיר כמו חימצון לשיער- יורד תוך חודש-חודשיים... בגלל ש-Jolen עושה פעולה כימית בשיערות אם תמשיכי ככה השיערות האלה יארכו ויתעבו קצת ואז גם עם הבהרה הם ישארו בולטות. לא אמורות להיות תופעות לוואי אלא אם כן הגוף שלך ממש רגיש לחומרים. אני לא מכירה שיטה ביתית להבהרת השערה לצמיתות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד