טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב מזה כחצי שנה אני סובל ממליה באף ביקרתי אצל קוסמטיקאית מעולה שמרחה לי מספר מסיכות ובעזרת מחט יעודית קילפה לי את העור במצח בעדינות וניסתה להוציא את המליה הטיפול הצליח חלקית וחלק מהגוש אכן יצא ונהיה מעט יותר קטן ..לאחר הטיפול נהיה שתף דם מסביב למקום במצח ולמחרת כבר התחלתי למרוח בפנטן פלוס 4 פעמים ביום השאלה שלי האם תישאר לי צלקת וכיצד ניתן להוציא מליה לצמיתות אצל רופא עור או קוסמטיקאית??? תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רועי, לא ברור לי אם המיליום הוא באף, למה העור במצח קולף? בכל מקרה, מליום מוציאים אצל קוסמטיקאית. בלוטת חלב שנסתמה והפכה לגוש לבן שלא ניתן להוציאו, אלא בדרך כירורגית, רצוי לעשות את הפרוצדורה אצל רופא פלסטיקאי/עור. אני ממליצה למרוח בטקרוטן או טריאולון להפחתת הסיכוי לפיגמנטציה כתוצאה מהפילינג. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד