הוצאת מיליומים באיזור העיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוצאת מיליומים באיזור העיניים
    שרי
    17/10/2017

היי, קוראים לי שרי ואני בת 23.
    בעבר סבלתי מאקנה, לקחתי רואקוטן במינון נמוך עד לפני שנה וממשיכה עם גלולות.
    יש לי ריכוז די גדול של נקודות שומניות לבנות מסביב לעיניים וכשהלכתי לרופא עור הוא הפנה אותי לקוסמטיקאית.
    הקוסמטיקאית איבחנה את זה כמיולמים ואמרה שתנקז עם מחט. עשיתי את הטיפול אצלה והיא השתמשה במחט אך גם לחצה עליהם בכוח רב כי היה קשה להוציא וכאב לי מאוד כל הטיפול.
    עברו יומיים ויש לי סימנים אדומים גדולים וסוג של גלדים במקומות מסוימים.
    הקוסמטיקאית נראית מאוד מקצועית וקיבלתי עליה המלצות.. אך אני מפחדת שנגרם נזק וזה לא תקין אולי שזה נעשה גם עם לחיצות בנוסף למחט.
    כשפניתי אליה בגלל הסימנים היא אמרה שיש לי עור מאוד רגיש ונתנה לי משחה אנטי בקטריאלית למרוח פעמיים ביום לריפוי.
    השאלה שלי- האם עוברים סימנים כאלה/ גלדים שקורים לאחר הוצאת מיליומים ע"י קוסמטיקאית?
    מיותר לציין שהיו לי מספיק פצעי אקנה וסימנים שסבלתי הרבה כדי להעביר אותם אז אני ממש בחשש מהסימנים האלה מתהליך שחשבתי שיהיה כה פשוט וככה גם קיבלתי את הרושם לפני הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום שרי

לילך קפלן
    18/10/2017

ראשית, צר לי לשמוע על מה שעברת. אני מניחה שהסימנים יעברו. כדי להקל על כך אולי כדאי שתשתמשי במשחה עם סטרואידים. לשם כך, התייעצי עם רופא.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו