טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 34 עם עור שמן. פעם בתקופה אני עושה טיפול פנים הוצאת קומודונים שחורים ולבנים. קוסמטיקאית שלי אמרה שחשוב מאוד להישתמש בסבון טוב כדי לנקות את הפנים טוב. בגלל שאני מניקה, היא ממליצה לי לקנות ג׳ל פנים קלנדולה של דר כדיר. ראיתי שהוא מיועד לעור רגיל עד יבש. אולי אני טועה.. נכון להיום אני משתמשת בסבון לעור שמן ניקוי עמוק של מכבי קר. וקרמים ומי פנים של קליניק. רציתי לשאול האם סבון קלנדולה מתאים לי ואם לא אז על איזה סבון אתן ממליצות בזמן ההנקה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רוב המוצרים הקוסמטיים מכילים כימיקלים שחלקם מאוד רעילים. קבוצה מיוחדת של כימיקלים הנקראים פטלאטים( phtalates) נמצאים בלק לציפורניים, מוצרי קוסמטיקה וטיפוח, סבונים ושמפו. מקבוצה זו רצוי להמנע בזמן ההריון. הם עלולים לגרום לפגמי לידה, להתפתחות לקויה של אברי מין של בנים, וגם עלולים לפגוע בלב ובריאות. ראשית בדקי את הרכיבים שבמוצר שלך ואחר כך החליטי אם הוא מתאים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד