שעווה עצמית ומניעת פצעונים ושערות כלואות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעווה עצמית ומניעת פצעונים ושערות כלואות
    חנית
    05/11/2017

אני עושה לעצמי שעווה גם ברגליים וגם במפשעה. השעווה במפשעה עושה לי פצעונים ושערות כלואות ורציתי לדעת אם יש דרך למנוע את זה או אפשרות חלופית להסרת שיער עצמית שלא גורמת לתופעות אלה, וגם אם יש לך בכלל טיפים להסרת שיער עצמית בצורה נכונה ויעילה שאינה פוגעת בעור. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום חנית

לילך קפלן
    05/11/2017

שיער כלוא בעור שלא מתפתח כלפי חוץ יוצר פצעים ונקודות תת עוריות שמשאירות את העור מחוספס, לא אסתטי ואף עשוי לפתח דלקת מקומית. הדבר נגרם לעתים קרובות מהסרת שיער בשיטות מריטה שונות כמו שעווה או מכשירים אלקטרוניים. אצל נשים נמצא שיערות הפוכות בקו הביקיני, רגליים, בית שחי וגבות ואצל גברים בפנים.
    מתוך הניסיון שלי, מה שיכול לעזור במקרים כאלה, הוא טיפול במעשיר הלייזר.
    ממש כשם שהלייזר מסיר את השיער מעל פני העור, יש ביכולתו "להרוס" את שורש השערה שצומחת הפוך. כבר אחרי טיפול אחד ניתן להרגיש בשיפור משמעותי ולעתים דרוש מספר נוסף של טיפולים להעלמת התופעה לחלוטין.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו