האם קרם לחות לאישה מתאים לגבר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם קרם לחות לאישה מתאים לגבר?
    אמיר
    06/01/2018

היי .. אחת ולתמיד בא לי להבין האם מוצרי טיפוח עור פנים שמיועדים או פונים לקהל נשים .. גברים יכולים להשתמש בהם ?
    לדוגמא קרמי לחות וטיפולי האנטי אייג'נג .. מסכות וטיפולי פילינג לשימוש בבית , האם הם אפקטיבים גם עבור בחורים ?
    האם ג'ל או קרם לחות בעל תכונות נגד קמטים לפנים או סביב העיניים שמיועד לאישה יכול להיות בשמוש גם על עור פניו של גבר ?!
    ואם לא אז למה , מה ההבדל הרי עור זה עור אצל זו ואצל זה או שלא ?!!
    לדוגמא קרם פילנג מתקלף או לשיפשוף עור פנים למה שלא יהיה מועיל על עור של גבר גם ?
    אני מודע לזה שיש מוצרי טיפוח שפונים לגברים אבל .. שאלותיי הן עיקרוניות ואודה לתשובות
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום אמיר

לילך קפלן
    07/01/2018

העור של הגברים בפנים קצת שונה מזה של הנשים. הוא עבה יותר, עובר גילוח, (פילינג טבעי), עם פחות בלוטות חלב ולכן לא תמיד כל החומרים שמיועדים לנשים מתאימים לגברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לילך שוב !

אמיר
    07/01/2018

תודה על התשובה
    תואילי בטובך להיות יותר פרטנית בתשובתך
    אז נכון עורו של גבר שונה מזה של נשים והסברת למה אבל אמרת שלא תמיד חלק מהחומרים מתאימים לעור הגברי
    וכאן הייתי מעוניין שתסבירי קצת יותר
    שאלתי מקודם לגבי פילנגים לשימוש אישי למינהם שמהטרה היא ניקוי לעומק .. איזור העיניים שהוא עדין ולא עובר גילוח . האם קרם עיניים לדוגמא של כל יצרנית מוצרי טיפוח מהבולטות יתאים גם לגברים ?
    תואילי להסביר יותר בבקשה בנושאים אלה ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו