מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קולגן ואלסטין - בתכשיר אסנסלי18/02/2018
שלום
אני בחורה בת עוד מעט 22 שמאוד מטפחת את העור
שלה וחשוב לה שיראה במיטבו.
אחד הדברים שהעור שלי הכי זקוק להם זה לחות מתמדת.
אני רוצה לקנות אסנס (essence) שיש בו מרכיבים טובים וגם חומצה היאלרונית אבל נכתב עליו שהוא בנוסף "מחזק סינתזה בין קולגן לאלסטין".
בגלל שאני צעירה הקוסמטיקאית אמרה לי שבגילי אני לא צריכה להשתמש בדברים שמגבירים ייצור קולגן כי אז זה יגרום לעור שלי "להיות עצלן" כי התכשיר יעשה את העבודה במקומו ואני עדיין נמצאת בגיל שהקלוגן והאלסטין מתפקדים מצוין ולא צריכה להשתמש במוצרים שיש פונקציה של אנטי אייגינג (למרות שהמוצר לא מוגדר כזה).
אשמח לשמוע מה דעתכן... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בעור צעיר
אורית בן יהודה20/02/2018שלום לי.
את מאוד צעירה ודעתי כדעת הקוסמטיקאית שלך.
את צריכה להקפיד על שגרה של ניקיון הפנים והגנה מקרני השמש
יש לך עוד מספר שנים טובות כדי להשתמש בתכשירי אנטיאייג'נג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לי
לילך קפלן22/02/2018אכן, את עדיין בגיל שבו ייצור הקולגן עולה על פירוקו. מצד שני, אין איזשהו ריבאונד אפקט אם משתמשים בחומרים שגורמים לייצור של קולגן ואלסטין ומעודדים חיבור בניהם...זה לא גורם להזדקנות מוגברת. השאלה היא האם הקרם הספציפי באמת יכול לחדור אפידרמיס ולעשות עבודה שכזו. בכל אופן כרגע את יכולה להסתפק בקרם מלחח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)