קולגן ואלסטין - בתכשיר אסנס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קולגן ואלסטין - בתכשיר אסנס
    לי
    18/02/2018

שלום

אני בחורה בת עוד מעט 22 שמאוד מטפחת את העור
    שלה וחשוב לה שיראה במיטבו.
    אחד הדברים שהעור שלי הכי זקוק להם זה לחות מתמדת.
    אני רוצה לקנות אסנס (essence) שיש בו מרכיבים טובים וגם חומצה היאלרונית אבל נכתב עליו שהוא בנוסף "מחזק סינתזה בין קולגן לאלסטין".

בגלל שאני צעירה הקוסמטיקאית אמרה לי שבגילי אני לא צריכה להשתמש בדברים שמגבירים ייצור קולגן כי אז זה יגרום לעור שלי "להיות עצלן" כי התכשיר יעשה את העבודה במקומו ואני עדיין נמצאת בגיל שהקלוגן והאלסטין מתפקדים מצוין ולא צריכה להשתמש במוצרים שיש פונקציה של אנטי אייגינג (למרות שהמוצר לא מוגדר כזה).

אשמח לשמוע מה דעתכן... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בעור צעיר

אורית בן יהודה
    20/02/2018

שלום לי.
    את מאוד צעירה ודעתי כדעת הקוסמטיקאית שלך.
    את צריכה להקפיד על שגרה של ניקיון הפנים והגנה מקרני השמש
    יש לך עוד מספר שנים טובות כדי להשתמש בתכשירי אנטיאייג'נג.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לי

לילך קפלן
    22/02/2018

אכן, את עדיין בגיל שבו ייצור הקולגן עולה על פירוקו. מצד שני, אין איזשהו ריבאונד אפקט אם משתמשים בחומרים שגורמים לייצור של קולגן ואלסטין ומעודדים חיבור בניהם...זה לא גורם להזדקנות מוגברת. השאלה היא האם הקרם הספציפי באמת יכול לחדור אפידרמיס ולעשות עבודה שכזו. בכל אופן כרגע את יכולה להסתפק בקרם מלחח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו