טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בבוקר אני מתאפרת קליל. ועל הפנים שמה מייק קליל אם עם ספוגית עגולה. אני מאוד רוצה לשים קרם הגנה לפני שיוצאת מהבית כי יש לי בעיה של פיגמנטציה, אבל לא יודעת איך לשלב את שניהם. ( כבר שנים משתמשת בקרם הגנה מעולה עם מריחה טובה של קליניק). כבר ניסיתי פעם אחת לשים קרם הגנה ועל זה את המייק אפ ואני מרגישה כאילו אני בעצם מורידה את הקרם בזמן שאני שמה את המייקטפ עם הספוגית. מה נכון לעשות? דבר שני, מעניין אותי מה נשים אחרות עושות כאשר הן רוצות לחדש את קרם ההגנה. הלוא אנחנו יוצאות מאופרות מהבית. אחרי שלוש שעות לשים קרם הגנה ולהרוס את האיפור? ממש נראה לי בעייתי הנושא הזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד