מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהו המוסד המקצועי ללימודי קוסמטיקהרחלי20/07/2008
שלום , וברכות על פתיחת הפורום. הינני מתגוררת במרכז הארץ ומבקשת יעוץ , בנושא לימוד המקצוע - מהו המוסד המקצועי והאיכותי בארץ ללימוד הנושא - קוסמטיקה רפואית ? האם ראשית עלי ללמוד קוסמטיקה בסיסית ? ואם כן , האם יש אפשרות להמליץ ? .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסד מקצועי ללימודי קוסמטיקה
אורית בן יהודה20/07/2008היי רחלי.
ברכות על הצתרפותך לפורום.
בתשובה לשאלך: כל בתי הספר לקוסמטיקה מלמדים על פי תוכנית של משרד העבודה , הן לימודים עיוניים והן לימודים מעשיים . כמו כן תיבחני ע"י משרד העבודה גם בתחום העיוני וגם המעשי.
אני ממליצה על המכללה לקוסמטיקה רפואית .כיום נמצאת בדימול באזור הבורסה.
אני בטוחה שתצאי משם עם ידע רב, יחד עם זאת מנסיון של 19 שנה בתחום אני יכולה לאמר לך בודאות כי התחום הוא נרחב מאוד , והלימודים האמיתיים מתחילים לאחר קבלת התעודה.
לאחר קבלת תעודת משרד העבודה, את יכולה ללמוד במכללה של חוה זיגבויים, הדבר יתרום לך ידע נוסף ,גם אני למדתי שם בין הייתר.
בנוסף חשוב לעמוד בקשר עם רופאים פלסטיקאים, רופאי עור, וקסמטיקאיות מקצעיות בעלות ניסיון,
מומחים בתחום הביולגיה ועוד. זה מה שיבדיל אותך מקוסמטיקאיות אחרות הן בידע והן בתוצאות הטיפול בלקוחותייך
מקווה שעזרתי .
בהצלחה אורית בן יהודה "אורמדיקס"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמוסד ללימודי קוסמטיקה רפואית
ספיר שבה20/07/2008רחלי שלום,
כדי ללמוד קוסמטיקה רפואית עלייך קודם כל לפנות ללימודי קוסמטיקה בסיסית.
המוסד שאני ממליצה עליו הוא המרכז לקוסמטיקה רפואית בר"ג.
רק לאחר שתסיימי תוכלי לפנות ללימודים גבוהים לקוסמטיקה רפואית.
המוסד שאני ממליצה עליו הוא ביה"ס הגבוה לקוסמטיקה רפואית של חווה זינגבוים.
לאחר שתסיימי, תוכלי להמשיך ולהרחיב את ידיעותייך בנושא בעוד כמה מקומות מעניינים לא פחות ושללא ספק יוסיפו לך עוד ידע ויאפשרו לך להיות מקצועית יותר.
בברכת הצלחה,
ספיר שבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)