מהו המוסד המקצועי ללימודי קוסמטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהו המוסד המקצועי ללימודי קוסמטיקה
    רחלי
    20/07/2008

שלום , וברכות על פתיחת הפורום. הינני מתגוררת במרכז הארץ ומבקשת יעוץ , בנושא לימוד המקצוע - מהו המוסד המקצועי והאיכותי בארץ ללימוד הנושא - קוסמטיקה רפואית ? האם ראשית עלי ללמוד קוסמטיקה בסיסית ? ואם כן , האם יש אפשרות להמליץ ? .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מוסד מקצועי ללימודי קוסמטיקה

אורית בן יהודה
    20/07/2008

היי רחלי.
    ברכות על הצתרפותך לפורום.
    בתשובה לשאלך: כל בתי הספר לקוסמטיקה מלמדים על פי תוכנית של משרד העבודה , הן לימודים עיוניים והן לימודים מעשיים . כמו כן תיבחני ע"י משרד העבודה גם בתחום העיוני וגם המעשי.
    אני ממליצה על המכללה לקוסמטיקה רפואית .כיום נמצאת בדימול באזור הבורסה.
    אני בטוחה שתצאי משם עם ידע רב, יחד עם זאת מנסיון של 19 שנה בתחום אני יכולה לאמר לך בודאות כי התחום הוא נרחב מאוד , והלימודים האמיתיים מתחילים לאחר קבלת התעודה.
    לאחר קבלת תעודת משרד העבודה, את יכולה ללמוד במכללה של חוה זיגבויים, הדבר יתרום לך ידע נוסף ,גם אני למדתי שם בין הייתר.
    בנוסף חשוב לעמוד בקשר עם רופאים פלסטיקאים, רופאי עור, וקסמטיקאיות מקצעיות בעלות ניסיון,
    מומחים בתחום הביולגיה ועוד. זה מה שיבדיל אותך מקוסמטיקאיות אחרות הן בידע והן בתוצאות הטיפול בלקוחותייך
    מקווה שעזרתי .
    בהצלחה אורית בן יהודה "אורמדיקס"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המוסד ללימודי קוסמטיקה רפואית

ספיר שבה
    20/07/2008

רחלי שלום,

כדי ללמוד קוסמטיקה רפואית עלייך קודם כל לפנות ללימודי קוסמטיקה בסיסית.

המוסד שאני ממליצה עליו הוא המרכז לקוסמטיקה רפואית בר"ג.

רק לאחר שתסיימי תוכלי לפנות ללימודים גבוהים לקוסמטיקה רפואית.

המוסד שאני ממליצה עליו הוא ביה"ס הגבוה לקוסמטיקה רפואית של חווה זינגבוים.

לאחר שתסיימי, תוכלי להמשיך ולהרחיב את ידיעותייך בנושא בעוד כמה מקומות מעניינים לא פחות ושללא ספק יוסיפו לך עוד ידע ויאפשרו לך להיות מקצועית יותר.

בברכת הצלחה,

ספיר שבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו