טיפול בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בעור
    נוי
    21/07/2008

אני סובלת ממחלה נדירה ותורשתית בשם DARIER ומעליה כל פעם מתפרץ חיידק סטאפילוקוקוס אוראוס (הבנתי שזה גם נקרא זיהום בזקיק השערה) , לצערי העור כבר לא מגיב למשחות אנטיביוטיות וקיבלתי עכשיו כדורים. מתי שהמצב בעור מחמיר כל קרם הגנה שניסיתי שרף קצת יש קרם הגנה שטוב לעור רגיש ואתם ממליצות עליו, מעניין שזה בעיקר קורא עם קרם הגנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בעור

הוספת תגובה

• טיפול בעור - נוי

ספיר שבה
    21/07/2008

נוי שלום,

מצב עורך הוא רגיש בעקבות המחלה שציינת. בד"כ העורות הרגישים אינם סובלים כל חומר. ועלייך לדעת שעורות כמו שלך אינם סובלים תכשירים קוסמטים למינייהם המכילים אלרגנים למינייהם. רוב מקדמי ההגנה מכילים חומר פעיל בשם טיטניום דיאוקסייד, יתכן ועורך רגיש גם לחומר הזה.

קיים היום בשוק הקוסמטיקה הרפואית תכשיר בעל מקדם הגנה SPF50 מבית חווה זינגבוים. הייחוד של התכשיר הוא בביוטכנולוגיה שלו. החומר הפעיל, טיטניום דיאוקסיד מקופסל בתוך קפסולה מיוחדת. ולכן לא בא במגע עם העור.

מנסיוני הרב, לקוחותי בעלי העור הרגיש דיווחו על תחושה נפלאה וללא צריבות.

דרך אגב, מקדם הגנה מכיל בד"כ גם לחות בתוכו ואת כרגע לא זקוקה ליותר מזה.

את התכשיר תוכלי לרכוש אצל כל קוסמטיקאית P.M.E מורשית.

בברכה,

ספיר שבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם

נוי
    22/07/2008

המעניין הוא שלמוצרים כמו סרום ויטמין C של חברת תפוח הוא לא רגיש, לקצף ניקוי של סבוקלם, בעיקר רגיש לקרם הגנה, המוצרים של חווה זינגבויים יקרים והבנתי שאין בהם דוגמיות כדי לדעת אם המוצר טוב לי, האם לדעתכן שיש פליקוליטיס צריך להזהר או להמנע מהסרת שיער (הכוונה לשפם וגבות).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם - נוי

ספיר שבה
    22/07/2008

נוי שלום שוב,

קיבלת את העצה שלי למקדם ההגנה הטוב ביותר המתאים לך ולמצב עורך.

לגבי הסרת שיער:

צורת הביטוי של פוליקוליטיס היא בד"כ פוסטולה (נגע מורם) עם מוגלה בראשו.

לא הייתי ממליצה לך לבצע הסרת שיער בשעווה מכיוון שהתלישה מעוררת הן את בלוטת החלב והן את חיידק הסטפילוקוק (השוכן בזקיק השערה) לפעילות מוגברת אשר תגביר את מצב הדלקת בעורך.

את יכולה לשקול לבצע הסרת שיער בשיטת IPL, בשיטה זו מגלחים את המקום וקרן האור חודרת לזקיק השיער ומשמידה אותו. יתרון נוסף, חיידק הסטפילוקוק השוכן בזקיק רגיש לקרן האור ולכן נהרס. השיטה מצויינת לשערות הצומחות מתחת לעור (אחד הגורמים לפוליקוליטיס).

בכל מקרה, מאחר ואת סובלת ממחלת עור, יש לקחת בחשבון את התרופות בהן את משתמשת (אנטיביוטיות/ סטרואידיות), כל מכון מכובד להסרת שיער יבקש אישור רפואי לעניין הזה. לכן, אני מציעה שתפני לרופא המטפל בך ותתייעצי איתו לגבי הנושא הזה ותקבלי את אישורו לעניין, ורק לאחר מכן תפעלי בנושא אם בכלל.

בברכה,

ספיר שבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו