מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גאה בכןחוה זינגבוים22/07/2008
ברכותי לפורום החדש!אורית וספיר יקרות,כל הכבוד על ניהול פורום בתחום הקוסמטיקה הרפואית,כל הכבוד לBEOK על ההבנה שתחום זה ההולך וגדל וצובר תאוצה,אכן שונה מתחום הקוסמטיקה הקלאסית , אני גאה בכן, אתן בעלות ידע רב בתחום, וללא ספק שיכות לקבוצה העילית של הקוסמטיקה הרפואית בישראל!המשיכו להצליח בנות שלי!!!!אהבה .חוה זינגבוים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חווה זינגבויים היקרה :)
אורית בן יהודה24/07/2008היי חווה.<br />אני רוצה להודות לך באופן אישי על הידע הרב שהוספת לי.<br />רוצה להודות על ההשתלמיות והידע הנוסף שאת תורמת לבוגרות בית סיפרך.<br />למרות לימודים קודמים של קוסמטיקה רפואית ,שנים רבות בתחום והשתלמויות בלתי פוסקות.<br />בית הספר שלך תרם לי רבות. .<br /> באמריקה נהוג כבר שנים , שיתוף פעולה בין רופאים מתחומים שונים לקוסמטיקאיות רפואיות.
לזכותך יאמר שאת הבאת והעלית את המודעות לדבר בארץ, וכך צריך להיות.
גאה להיות בוגרת הקורס הראשון שלך.
ואני ממליצה לכל קוסמטיקאית שרוצה לרכוש ידע בתחום הקוסמטיקה הרפואית, לשדרג את
עצמה ולמוד ממך.
בהערכה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחווה זינגבוים
ספיר שבה24/07/2008הי חווה,
תודה על הפידבק.
מרגע שהיכרתי אותך - ניתן בהחלט לומר שמשם חיי המקצועיים השתנו. הענקת לי ידע שאין שני לו והשראה שמלווה אותי עד עצם היום הזה.
ידע הוא כח וזה מה שנתת לי, אני מתמודדת היום עם מצבים שמאתגרים אותי כל יום, וגורמים לי אושר, כשאני רואה את השינוי שאני מצליחה לחולל בחיי אנשים.
לכל אחת מאיתנו ים של יכולות ואת ידעת להוציא ממני את המיטב.
כשהיגעתי אלייך בהתחלה בהתחלה, לא היה כלום... קורס מס' 1 (בו למדתי) יצא לדרך - והשאר כבר היטוריה.
עשינו מהפכה שאי אפשר להתכחש לה. ועכשיו אנו מקבלות הכרה נוספת בצורת הפורום הזה. שאני בטוחה שהולך להיות שונה ממה שכל גולש הכיר קודם.
הדרך שלנו עוד ארוכה, אבל השורש שהיכינו הוא חזק והוא כאן להישאר לשנים רבות וטובות.
אוהבת אותך מאד, ובהערכה רבה,
ספיר שבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלוציות-
חוה זינגבוים25/07/2008אורית וספיר יקרות, חלוציות ופריצת דרך ,הינם חלק מאמונה בדרך.המאמץ המשותף שלנו ,להכרה במעמדינו, כקוסמטיקאיות רפואיות, הרצון לשיתוף פעולה ,לצד צוותים רפואיים, והרצון להעניק למטופלות ומטופלים, את הטיפול הטוב ביותר, ואת הידע העדכני ביותר, מזכיר לי תמיד את פלורנס נייטינגיל, היא היתה חלוצת מיקצוע הסיעוד, לפניה ,אף רופא לא חשב שצריך אחיות בבתי חולים, היא הראשונה שפתחה בית ספר לאחיות וסיעוד ב 1860, השאר כמובן הסטוריה ,מי יכול לתאר לעצמו ,רופא ללא אחות, או בית חולים מתפקד ללא אחיות, אנחנו עוברות תהליך דומה, יותר ויותר מנתחים פלסטים מבינים ,שכאשר הניתוח מסתיים ,מתחיל תפקיד הקוסמטיקאית הרפואית,בעידוד ריגשי,בעסוי לימפטי, ובאיפור הסוואה לצלקות וסימנים, גם המטופלים מבינים,שדור חדש של קוסמטיקאיות רפואיות נוצר ,הולך ומתחזק, בעלות ידע עיוני ומעשי רב בפתרון בעיות עור אסתטיות, לצד רופא ,או בקליניקה פרטית אנו כבר עובדה קיימת , שלכן-חוה זינגבוים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)