מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאורית שאלה על איפור קבועורד מהקריות25/07/2008
אורית שלום קודם כל ברצוני לפרגן על הפורום החדש, ניכר מתשובותייך המספקות שהינך מבינה עניין במספר תחומים וסוף סוף אני מרגישה שיש אדם מקצועי שאפשר לפנות אליו ולקבל תשובות מספקות, אורית אני עוסקת בתחום האיפור הקבוע וברצוני לשאול אותך לגבי איליינר באיזור העיניים, מדוע באיזור העפעפיים האייליינר נשאר לאורך שנים בעוד לגבות ו/או לשפתיים קיימת דהייה מהירה יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד הי :)
אורית בן יהודה26/07/2008ורד, אשיב לך בפירוט בסוף היום.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ורד:איפור קבוע
אורית בן יהודה27/07/2008היי ורד.
ראשית ברוכה הבאה לפורום.
בחרת במקצוע היצירתי ביותר בתחום הקוסמטיקה הפרא רפואית: איפור קבוע, תחום אומנות
האיפור הקבוע מספק מאוד אך דורש ידע רב,
ניסיון וכמו בכל תחום פרא רפואי, השתלמויות אצל הטובים ביותר וכמובן ידי אמן, זהו תחום
המתחדש כל הזמן הן מבחינת צבעי האיפור הקבוע והן מבחינת המכשור והטכניקות
לשאלתך: באזור העפעף העליון איפור קבוע נשאר לשנים רבות משום שעור העפעפיים דק יותר
מכל אזורי הגוף ועדי באזור הגבות והשפתיים העור בנוי אחרת, אנו עובדות בשכבת האפידרמיס
בשכבת עור זו תאים מתחתית האפידרמיס נודדים כלפי מעלה, מתים במהלך הנדידה ויוצרים שכבה
של תאים מתים הנקראת שכבת הקרנית. זהו הציפוי שאנו מרגישים כשאנו נוגעים בעורנו. הקרנית
מתקלפת כל הזמן ומתחלפת בתאים חדשים שמגיעים מתחתית האפידרמיס.
זו הסיבה שהאיפור קבוע באזור, השפתיים והגבות דוהה מהר יותר מאיפור קבוע באזור קו
האייליינר, שם כפי שאמרתי
קודם העור דק ביותר ועדין ותחלופת התאים בו שונה ולכן איזור זה גם נוטה להתקמט מהר יותר.
יחד עם זאת את בטח נתקלת פעמים רבות בתופעה נפוצה מאוד לאחר ביצוע איפור קבוע בגבות ,
של שינוי הצבע לאדום או סגול, תופעה שנתקלתי בה רבות עד שגילתי את טכניקת האיפור הקבוע
של משה אלול.
אני ממליצה לך מאוד עם עדיין לא השתלמת גם אצלו לעשות זאת , שווה כל השקעה, מקצר את זמן
ביצוע תהליך האיפור משמעותית ,
קל לנו יותר ובטח ללקוחה שעוברת את התהליך בזמן קצר ובמינימום כאב אם בכלל (אלחוש נכון
ומהירות עבודה) , דבר שמשמעותי מאוד לכל אישה. את יכולה למצוא טל' בקלות פשוט תקישי
בגוגל "איפור קבוע משה אלול".
גם עם לא תשתלמי אצלו ,אני ממליצה לך מאוד על צבעי האיפור שלו לגבות, במיוחד על צבע חום
קפה או חום אגוז, צבעים אלו נשארים זמן ארוך יותר ולא משנים את צבעם לסגול/אדום, אין צורך
ביותר מפעמיים חזרה על תהליך האיפור הקבוע לפעמים אפילו די בפעם אחת, אך אל תבטיחי דבר
ללקוחה הדבר תלוי ראשית במיומנות שלך ושנית בקליטת הצבע בעור הלקוחה ,שכפי שאת בטח
יודעת שונה מאחת לאחרת.
בכל מקרה באיפור קבוע אנו מבצעים מיקרו פיגמנטציה בפעולה זו מחדירים פיגמנטים לתוך שכבות
העור העליונות, לכן העובדה שיש לך מקרים של דהייה מהירה מעידה על מקצועיות ועל העובדה שאת
אכן מבצעת איפור קבוע(מיקרו פיגמנטציה) ולא קעקוע.
מקווה שעזרתי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור קבוע והרפס
רחלי09/08/2008אורית שלום אני כבר שנים רוצה לעשות איפור קבוע בשפתיים, אני חוששת מפני שמדי פעם מתפרץ לי הרפס בשפתיים. הייתי אצל מישהי מומלצת שאמרה לי , שבמידה ואמרח משחת זובירקס יומיים לפני ומס' ימים אחרי האיפור קבוע, ההרפס לא יתפרץ. חשוב לי לשמוע את דעתך. החוששת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור קבוע והרפס
אורית בן יהודה09/08/2008היי רחלי ברוכה הבאה לפורום:)
אני מבינה את חששך, אכן איפור קבוע בשפתיים גורם להתפרצות וירוס ההרפס.
היעוץ שקיבלת די מדוייק ומקצועי.
אני ממליצה זאת לכל מי שמבצעת איפור קבוע בשפתיים, ישנם נשים שלא יודעות כי הוירוס
נמצא בגופם במצב רדום, אך יכול להתפרץ עקב איפור קבוע בשפתיים ו/או פילינג עמוק או
פילנג משמעותי.
במקרים שאני בוודאות יודעת שמישהיא חוותה התפרצות של הרפס ,
למשנה זהירות אני ממליצה לגשת לדרמטולוג/רופא עור
ולבקש מרשם לכדורי זובירקס, את המינון למניעה הרופא קובע .
אני ממליצה יומיים לפני ביצוע איפור קבוע בשפתיים למרוח זובירס במשחה וכן לקחת כדורי זובירקס
בבליעה , לפי הוראות הרופא ולמרוח זובירקס במשחה כל משך ההחלמה, כמו כן לבלוע
את כדורי הזובירקס כל זמן ההחלמה.
במידה ואת נוקטת באמצעי הזהירות הנ"ל , אין לך מה לחשוש מהתפרצות ההרפס.
תהיי רגועה ובהצלחה באיפור הקבוע.
בברכה,
אורית אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)