צלקות מאקנה באזור המחשוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות מאקנה באזור המחשוף
    הדר
    01/08/2008

שלום אורית, יש לי צלקות מכוערות מאקנה באיזור המחשוף מה שמונע ממני ללכת עם חולצות מעט חשופות. רציתי לדעת האם איפור קבוע יכול לטשטש את הצלקות המכוערות האלה ומהם הנזקים שיכולים להיגרם או האם יש טיפול אחר שיכול לעזור. תודה הדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות מאקנה באזור המחשוף

הוספת תגובה

• להדר

אורית בן יהודה
    01/08/2008

הדר שלום וברוכה הבאה לפורום:)
    אני במכון כרגע ועסוקה.
    אוכל להיות איתך יותר מאוחר או במהלך השבת בקשר ,כיתבי לי האם זה מתאים במבחינתך.
    בברכה
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאורית

הדר
    01/08/2008

אורית תודה על המענה המהיר, את יכולה להיות איתי בקשר יותר מאוחר או במהלך השבת מתי שנוח לך. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי הדר , צלקות מאקנה

אורית בן יהודה
    01/08/2008

היי הדר:) חזרתי אליך.
    ישלי כמה שאלות : רציתי לדעת בת כמה את?, האם לקחת רואקוטן כדי להפטר מהאקנה ואם כן מתי זה היה?
    גם עם האקנה חלף בדרך אחרת , רציתי לדעת מתי זה היה וכמה זמן ישנן הצלקות שאת כותבת עליהן?
    רציתי לדעת ,למה את קוראת צלקות מאקנה?
    האם יש ממש הצטלקות של הרקמה? זאת אומרת שקעים בעור או בליטות, או כוונתך בצלקות לסימנים אדומים או כתמים חומים בעור כתוצאה מריפוי האקנה(פיגמנטציה).
    כל המידע הנ"ל , חשוב לי כדי לענות לך תשובה מקצועית.
    בברכה
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית

הדר
    02/08/2008

היי אורית, אני בת 28 , לא לקחתי רקוטאן בגלל כולסטרול ושומנים בדם אלא קיבלתי גלולות דיאנה גם כדי להסדיר את המחזור. הצלקות הן בנות שנתיים -שלוש בערך, יש הצטלקות של הרקמה ויש בליטות קטנות בעור. הבליטות הן קטנות ולבנות (כמו נקודות חן לבנות )אבל לא אסטטיות כלל וזה מפריע לי ללבוש חולצות פתוחות. הדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדר היי

אורית בן יהודה
    02/08/2008

היי הדר:)
    אזור המחשוף נוטה במיוחד להצטלקויות ,אפילו מאקנה(פצעי בגרות) לאנשים הנוטים לכך.
    איפור קבוע לא מתאים למקרה שלך.
    לפי התיאור שלך כנראה שנוצרו לך צלקות קלואידיות, אפשרות נוספת היפר היפר קרטוזיס
    באזור(התקרנות יתר של השכבה העליונה בעור).
    שאלה נוספת :נסי לתאר לי האם הבליטות העור הן חלקות למגע או מחוספסות?
    בהתאם לתשובתך אפנה אותך לטיפול מתאים.
    בברכה
    אורית בן יהודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאורית

הדר
    02/08/2008

היי אורית , הצלקות הן חלקות למגע וקטנות חלקן גם שטוחות ולא בולטות כמו כתם לבן. רופאת עור אמרה לי שפילינג לדוגמא לא יכול לעזור כי העור באיזור דק ונוטה להצטלקות והעור כבר איבד את הפיגמנט שלוה(צבע העור שלי הוא בהיר). הדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדר- צלקות וחוסר פיגמנט

אורית בן יהודה
    02/08/2008

היי הדר:)
    מאחר ולא ראיתי אותך, קצת קשה לי לענות במקצועיות , האם רופאת העור אמרה משהו על צלקות
    קלואידיות?
    צלקת קטנה ובולטת יכולה להיות צלקת קלואידית, צלקת קלואידית – Keloid scar
    זו למעשה צלקת מעובה, קשה ומורמת מעל העור.
    הסיבה להיווצרות קלואיד לא ברורה או חד משמעית, ישנם טיפולים שעוזרים חלקית, עלייך
    להיוועץ במומחה לכירוגיה פלסטית או רופא העוסק באסטתיקה של העור.
    במקרה ואלו אכן צלקות קלואידיות לא הייתי עושה בשום פנים ואופן איפור קבוע.
    במידה והצלקות לא קלואדיות (לאחר בדיקת רופא) ניתן באיזורים החלקים להתאים צבע
    מתאים לעורך בעזרת איפור קבוע ע"י מומחה כדי שהעבודה תהייה רק על פני האפדרמיס , כאשר האיפור הקבוע נעשה ביד לא מקצועית , תיתכן חדירה לדרמיס דבר היכול לגרום לצלקות בעור הנוטה לכך . כמובן רק לאחר איבחון מדוייק ואישור רופא.
    מאיכן את בארץ ?
    אולי אוכל להמליץ לך על רופא טוב.
    בברכה
    אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו