מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה וסבוראהאירנה11/08/2008
לאורית . תודהעל התשובה המפורתת. חזרתי מי חול ובגלל השינוי מזג אויר העור הרבא יותר טוב. יש לי טיפול אצל הקוסמטיקית שלי,אני מקווה שיש לה החומרים שהמלצת. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאירנה
אורית בן יהודה12/08/2008הי :)
חופשה תורמת לרגיעה שגורמת לשיפור בעור הפנים, בנוסף שינית מזג אויר, אולי מקום לח
פחות. בכל אופן אני שמחה על השיפור.
במידה ואת כותבת תגובה נא להקפיד על שרשור נכון, כדי שלא יגרום לבלבול הגולשים.
את פשוט נכנסת לתשובה שלי בנושא המקורי ולוחצת תגובה כך נשמר הסדר.
בהצלחה אצל הקוסמטיקאית.
בברכה אורית אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית שלום
פרידה11/01/2009שלום שמי פרידה, אני בת 25 סובלת מסבוראיה באזור הקרקפת, כבר שנתיים אני מנסה כל מנה טיפולים ושום דבר לא עוזר לי. היתי בכל הרפואה האלטנטיבית, היתי אצל רופאי עור, קבלתי משחות, שמפוים וטיפות. היתי אצל רופאים מומחים וגם לא עזרו לי. הבנתי שהמחלה הזאת בחיים לא תעבור לי. אני מאוד רוצה כבר להפטר ממנה ושלא תחזור לי בחיים, זה מאוד מציק לי בחיי היום יום שלי. העם יש לך תרופה מתאימה בשבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוראה בקרקפת
אורית בן יהודה12/01/2009היי:) ברוכה הבאה לפורום.
לחברת NBC של חביבה ריבקרין יש שמפו מיוחד ונוזל לטיפול בסבוראה בקרקפת.
מנסיוני, עם מוצרי החברה בכלל , התוצאות נהדרות. לגבי סבוראה בפנים: לאותה חברה יש קרם
מדהים המטפל בסבוראה, עם השמפו אין לי מספיק נסיון הוא חדש.
ידוע לי שבמקרים חמורים של סבורה בקרקפת, רופאים רושמים רואקטן במינון נמוך מאוד, יש
לי לקוחה הנוטלת כדור אחד של רואקוטן אחת לשבוע והבעיה נפתרה.
מינון כזה של רואקטן, 20 מ"ג אחת לשבוע , אינו כרוך בתופעות לוואי.
את יכולה ראשית לנסות את הפתרון הקוסמטי , במידה ולא עוזר התיעצי עם רופא עור טוב.
בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)