אקנה וסבוראה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה וסבוראה
    אירנה
    11/08/2008

לאורית . תודהעל התשובה המפורתת. חזרתי מי חול ובגלל השינוי מזג אויר העור הרבא יותר טוב. יש לי טיפול אצל הקוסמטיקית שלי,אני מקווה שיש לה החומרים שהמלצת. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה וסבוראה

הוספת תגובה

• לאירנה

אורית בן יהודה
    12/08/2008

הי :)
    חופשה תורמת לרגיעה שגורמת לשיפור בעור הפנים, בנוסף שינית מזג אויר, אולי מקום לח

פחות. בכל אופן אני שמחה על השיפור.

במידה ואת כותבת תגובה נא להקפיד על שרשור נכון, כדי שלא יגרום לבלבול הגולשים.

את פשוט נכנסת לתשובה שלי בנושא המקורי ולוחצת תגובה כך נשמר הסדר.

בהצלחה אצל הקוסמטיקאית.

בברכה אורית אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית שלום

פרידה
    11/01/2009

שלום שמי פרידה, אני בת 25 סובלת מסבוראיה באזור הקרקפת, כבר שנתיים אני מנסה כל מנה טיפולים ושום דבר לא עוזר לי. היתי בכל הרפואה האלטנטיבית, היתי אצל רופאי עור, קבלתי משחות, שמפוים וטיפות. היתי אצל רופאים מומחים וגם לא עזרו לי. הבנתי שהמחלה הזאת בחיים לא תעבור לי. אני מאוד רוצה כבר להפטר ממנה ושלא תחזור לי בחיים, זה מאוד מציק לי בחיי היום יום שלי. העם יש לך תרופה מתאימה בשבילי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבוראה בקרקפת

אורית בן יהודה
    12/01/2009

היי:) ברוכה הבאה לפורום.

לחברת NBC של חביבה ריבקרין יש שמפו מיוחד ונוזל לטיפול בסבוראה בקרקפת.

מנסיוני, עם מוצרי החברה בכלל , התוצאות נהדרות. לגבי סבוראה בפנים: לאותה חברה יש קרם

מדהים המטפל בסבוראה, עם השמפו אין לי מספיק נסיון הוא חדש.

ידוע לי שבמקרים חמורים של סבורה בקרקפת, רופאים רושמים רואקטן במינון נמוך מאוד, יש

לי לקוחה הנוטלת כדור אחד של רואקוטן אחת לשבוע והבעיה נפתרה.

מינון כזה של רואקטן, 20 מ"ג אחת לשבוע , אינו כרוך בתופעות לוואי.

את יכולה ראשית לנסות את הפתרון הקוסמטי , במידה ולא עוזר התיעצי עם רופא עור טוב.

בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו