מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העלמת צלקותנטע30/08/2008
יש לי הרבה מאוד צלקות מתקופת ההתבגרות, בה היו לי הרבה פצעי אקנה שכיסו את פני. לקראת חתונתי אני מעוניינת לעבור טיפול שיעלים צלקות אלה, ואני מתלבטת על איזה סוג טיפול ללכת. שמעתי על כל מני טיפולים קוסמטיים ועל משהו שנקרא "טריניטי" (?) שיש פרופורציה וזה עם לייזר. מישהי יודעת האם זה טיפול בטוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלמת צלקות טיפול טריניטי
אורית בן יהודה30/08/2008היי שרית ברוכה הבאה לפורום:)
בקשר לטיפול טריניטי, כבר עניתי על שאלה זו בפורום, את יכולה לקרוא.
(תירגמתי קטע מאתר מחו"ל). גם על שאלת הצלקות נתנו תשובות מורחבות בפורום.
בהסתייגות מהתשובה שכתבתי קודם, לאחר שיחה עם כמה רופאים מומחים, מתחום האסתטיקה
והפלסטיקה, הבנתי, כי מנסיונם מכשירי לייזר כגון טריניטי, יוצאים לשוק לעיתים קרובות ומוצגים
בכנסים בארץ ובעולם, כל הרופאים עימם שוחחתי סקפטים לגבי טיפול זה !
עדיין אין תחליף לפילינג עמוק אצל רופא מומחה בתחום , דבר שיטשטש את הצלקות.
לא ניתן להעלים צלקות לגמרי!
את תמיד יכולה לבקש מרשת פרופורציה לפגוש אנשים שעברו טיפול כזה בהצלחה,
באם יש כאלו אני לא רואה סיבה שלא יתנו לך לראות תוצאות.
בכל אופן תבדקי טוב , לפני שאת משלמת ממיטב כספך.
המלצה זו תקפה גם לכל טיפול אחר, כמו טיפול אצל רופא במידה ואת בוחרת לעבור פילינג כל
שהוא.
בכל מקרה בהצלחה.
בברכה אורית אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)