מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנהיוני06/09/2008
שלום רב, אני כבן 23 וסובל מאקנה בינונית באזור המצח והרקות מזה שנה וחצי. השתמשתי במינוציקלין כ-4 חודשים והיה שיפור ניכר, אך כעבור חודש חודשיים הפצעים שוב חזרו. איני יודע אם כדי לקחת רואקוטן או לא.ובנוסף נותרים לי כתמים אחרי שהפצעים מתרפאים. מה ניתן לעשות? האם יש דרכים שהינך יכולה להמליץ לי גם לטיפול באקנה עצמה וגם לטיפול בכתמים? אודה לתשובתך, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
אורית בן יהודה06/09/2008היי יוני:)
באקנה בינונית לא הייתי ממלצה על רואקוטן.
הייתי ממליצה על לקיחת מינוצקלין יחד עם ניקוי פנים סדיר אצל קוסמטיקאית פרא רפואית.
הדבר חשוב , כדי לנקז את הנקודות השחורות ,שיחד עם חיידק האקנה גורמים לפצעי הבגרות.
ניתן לשלב בטיפול קרח יבש המייבש את הפצעים וקרן אור הפועלת נגד חיידק האקנה.
טיפול מיקצועי נכון במכון והתאמת חומרים פעילים לטיפול ביתי יום יומי לריפוי האקנה שלך.
יחד עם לקיחת מינוצקלין במקביל יכולים לרפא את האקנה.
לאחר ריפוי האקנה ניתן לטפל בכתמים הנותרים, בתכשיר המתאים לפוסט אקנה
בהצלחה, אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יוני07/09/2008כיצד אני יכול להשיג תכשיר לטיפול בכתמי האקנה? מה שמו והיכן ניתן להשיגו? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוני הי:)אקנה
אורית בן יהודה07/09/2008הי יוני
ברצוני להדגיש שוב את ניקוי הנקודות השחורות אצל קוסמטיקאית פרא רפואית.
הדבר חשוב כדי שלא יווצרו פצעים חדשים שיותירו כתמים.
לגבי תכשירים יעילים לאקנה ולפוסט אקנה:
במידה ועורך כהה אני ממליצה על קרם הנקרא: אזלק של חווה זינגבויים, הקרם מטפל
גם באקנה וגם מבהיר כתמי עור בעור כהה מבוסס על חומצה אזלאית.
ישנו קרם נוסף של חברת ביופור המייצרת קוסמטיקה רפואית שנקרא: Bright
התכשיר פעיל לקילוף והחלקת מראה העור, הסובל מפצעי בגרות.
מכיל חומרי קילוף (פילינג)וחומרי הרגעה, מתאים לעור הסובל מפצעי בגרות ושומנים תת עוריים.
מזרז ריפוי של מצבי פוסט אקנה, כולל סימנים אדומים.
את התכשירים הנ"ל, ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות פרא רפואיות לאחר איבחון.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)