הבהרת עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהרת עור
    יוסי
    15/09/2008

שלום, אני בן 18 ונולדתי עם גוון עור בהיר, העור שלי התכהה במשך השנים, כמו שיזוף בעצם רק קבוע. העור המקורי שלי עדיין נראה בהיר, העור שחשוף לשמש במהלך היום-יום כהה ממנו בהרבה, רציתי לדעת איך אפשר להבהיר אותו, אם יש משחות כלשהן או טיפולים שאפשר לעבור. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבהרת עור

הוספת תגובה

• הבהרת עור

אורית בן יהודה
    15/09/2008

משה שלום:

במכוני הקוסמטיקה, ניתן לבצע פילינג יהלום או פילינג קריסטל המסיר תאים מתים מחדש ומבהיר

את העור.

רצוי לסיים את הטיפול עם מסיכה מבהירה בתוספת אבקת ויטמין C ותמצית הבהרה,

כל קוסמטיקאית פרא רפואית מנוסה תדע לעשות זאת.

כמו כן יש הרבה חומרים להבהרת העור , חומרים אשר גורמים למלנין (החומר הנוצר בגוף

בעת שיזוף ומשמש להגנה), לשקוע לשכבות העמוקות יותר של האפידרמיס. .

כמו כן ישנם חומרים מבהירים שניתן לרכוש : אתן לך מספר דוגמאות : מי פנים מבהירים של חביבה

ריבקין( N.B.C), מסיכת הבהרה של חווה זינגבויים ויש עוד חומרים רבים.

הדבר החשוב ביותר הוא למרוח מקדם הגנה מספר פעמים ביום בהקפדה.

כמו כן קרא תשובתי לעדי בדף 2 : מידע נוסף על חומרים להבהרת העור..

בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרת עור

יוסי
    15/09/2008

אני כמעט ולא נחשף לשמש, אולי 3-4 דקות ביום, עדיין את חושבת שקרם ההגנה נחוץ? ומה שאני מחפש זה לכל האיזורים החשופים לשמש(רגליים וידיים באיזורים החשופים, עורף ופנים). אם נגיד נבחר ללכת לטיפול, מה שלא סביר, תוכלי להעריך לי כמה טיפולים זה ידרוש, כמה כסף זה יעלה ומה ההשלכות של זה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרת עור שזוף

אורית בן יהודה
    16/09/2008

היי משה:)

קרם הגנה משמש חשוב ביותר אפילו בחשיפה קצרה לשמש !!

ממה שכתבת ניתן להבין שאינך סובל מפיגמנטציה (כתמים בעור).

פשוט עורך משתזף בקלות, לאור זאת, שימוש במקדם הגנה גבוה חשוב אף יותר כדי

למנוע שיזוף נוסף.

כאשר מדובר על איזורים נרחבים כפי שכתבת (רגליים וידיים באיזורים החשופים , עורף ופנים)

מריחת קרם המגן על העור מקרינת השמש על כל האזורים ולעיתים קרובות,

כבר תבהיר את עורך בהדרגה.

מאחר ולא מדובר בפיגמנטציה אלה בשיזוף, לא הייתי ממליצה להכנס לטיפולים יקרים.

ניתן להכין בבית פילינג זול ע"י ערבוב כפית מים מינרלים + מיץ מלימון שלם+ רבע כפית שמן זיית

+רבע כפית מלח שולחן.

אתה יכול להכין כמות גדולה יותר ביחס דומה, מאחר ומדובר על שטחים גדולים.

להניח על העור לשפשף קלות ולהסיר לאחר כרבע שעה.

חשוב מאוד להשתמש טרי , כדי להפיק מקסימום ויטמין C(מבהיר את העור) מהלימון.

יחד עם שאר החומרים , גם יוסרו תאים מתים המכהים את העור.

שימוש בפילינג זה פעמיים עד שלוש פעמים בשבוע , תלוי ברגישות עורך ובנוסף ואני מדגישה שוב!

שימוש במקדם הגנה על כל האיזורים החשופים לשמש, יבהירו את עורך בהדרגה.

טיפול כזה עלותו מינמלית.

באיזור הפנים יש להשתמש ביתר זהירות , לא לשפשף חזק מידי.

במידה ועור פניך סובל מאקנה (פצעי בגרות), טיפול זה לא יתאים לעור פניך.

שאר איזורי הגוף פחות רגישים , במידה ולא תגזים בשימוש, לא צפויות השלכות שליליות.

בהצלחה

אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה - הבהרת העור

ספיר שבה
    16/09/2008

משה שלום רב,

נושא פיגמנטציות והבהרת העור נחשב כיום למלאכת אמנות. קודם כל כדאי שתעבור אבחון העור במכונה אשר נקראת WOOD LAMP - זו מכונה מצויינת שלמעשה מאפרשת אבחון פיגמנטציות הן דרמליות והן אפידרמליות. משם והלאה - ניתן יהיה לבנות לך תוכנית טיפולים המתאימה לסוג הפימנטציה ועומקה בעור.

שימוש בחומרים מקלפים הינו נכון ויפה. בד"כ, חומרים מתוך קבוצת החומצות האלפא והביתא הידרוקסיות יעשו עבודה מצויינת בחשיפה של העור ויאפשרו לחומרי הבהרה יעילים יותר לחדור פנימה. אין חשיבות בשימוש בחומר הבהרה כזה או אחר כל עוד הוא עובד על הקשר בין האנזים טירוזין - טירוזינאז. האחראי על הפרשת הצבע ביור שלנו. - שילוב בין השניים יהיה נכון לשימוש בבית.

במכון תוכל לעבור פילינגים מסוגים שונים הן בדרגת חומרים מקלפים ומבהירים בשילוב מכשורים כגון: פילינג מכני (קריסטל).

אני באופן אישי, מעדיפה לתקוף פיגמנטציה וגוון עור לא אחיד בשילוב של חומצות ו-IPL. ההבדל בין האפשרות הראשונה שהיצעתי לאפשרות השניה היא שבאפשרות השניה, (IPL) - התוצאות הינן מהירות יותר.
    פילינג קריסטל או כל פילינג שטחי אחר - כשמו כן הוא - שטחי. IPL - יודע להכות עמוק יותר, אך עדיין בטווח הבטוח. אלו שיודעות לשלב טיפול בפילינג כימי תוך כדי - התוצאות אפילו יותר טובות.

זה עדיין לא גורע מחובתך לטפל בחומרים מבהירים משלימים בבית.

אזכיר לך את חובת השימוש במקדם הגנה גבוה (SPF30 יספיק). לא ניתן להבהיר את העור ללא הגנה תואמת מהשמש!

כדי לעמוד על השיטה הטובה ביותר עבורך, עליך לעהור כמובן אבחון ולאחר מכן תוכל לדעת מהי הדרך הטובה ביותר מתוך מגוון השיטות - הבחירה - תהיה בידיך בלבד!

לגבי עלויות - על מכון והמחירון שלו. בד"כ, שימוש במכשורים - מעלה את מחיר העסקה - אך לעיתים לטווח הארוך, לטעמי בכל אופן - הוא זול יותר מאשר הרבה טיפולים שטחיים!

בברכת הצלחה,

ספיר שבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה - הבהרת העור

ספיר שבה
    16/09/2008

משה שלום שוב,

אני רוצה להדגיש ולחדד את נושא האבחון שעליך לעבור. עם כל בכבוד למה שאתה חושב שיש לך. מנסיוני הרב, לא פעם ולא פעמיים אני נתקלת בלא מעט נושאים שאנשים חושבים שיש להם משהו - ללא ידע מתאים, ומטפלים לא נכון! כל זאת כמובן - ללא תוצאה.

אבחון של העור במכונת WOOD LAMP יתן לך מענה נכון ומקצועי אם מה שיש לך זה שיזוף או פיגמנטציה.

היום - יותר מתמיד, כמעט כל אחד יודע שגם משיזוף (אפילו שה כמה דקות) יכולה להיווצר פיגמנטציה, כתמים, או גוון עור לא אחיד.

אנא, לפני שאתה עושה משהו - בקש אבחון מקצועי.

ברגע שתדע מה בדיוק יש לך - הדרך לטפל כבר ידועה לך בהתאם לתשובות שניתנו לך לעיל.

בהצלחה,

ספיר שבה. פאראגון - ויטאליס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו