נקבוביות מאוד בולטות בפנים ממריטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקבוביות מאוד בולטות בפנים ממריטה
    יעלי
    16/09/2008

יש לי בפנים מראה של חורים קטנים ובולטים כניקוב סיכה כתוצאה מנקבוביות פתוחות מה ניתן לעשות כדי לפתור את המראה ולהסדיר את עניין הנקבובוית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיכל - נקבוביות פעורות

ספיר שבה
    16/09/2008

שלום מיכל,

כעיקרון - אנשים שסוג העור שלהם שמן ונוטה להפריש, הם אלו האנשים שסובלים מנקבוביות פעורות.

העובדה כי למעשה יש הפרשה עודפת של חלב המגיע מהתעלה המתנקזת אל פני העור גורם לה להיות פעורה יותר יחסית לשאר הנקבוביות בעור.

על פניו - אין פיתרון ממשי ומיידי לבעיה. מה שאת כן יכולה לעשות זה לעודד הנשלה (קילוף עדין) של השכבה הקרנית שעל פני העור. דבר שיגרום לחידוש מתמיד של העור. וגם יאזן את ההפרשה העודפת של החלב את פני העור.

זהו תהליך. אשר בסופו של דבר יביא לצמצום הנקבוביות הפעורות בלבד. לא ניתן להביא את הנקבוביות הללו לסגירה מוחלטת.

את יכולה לפנות לקוסמטיקאית רפואית אשר נמצאת במקום מגורייך. ולבקש ממנה חומר שנקרא - חומצה גליקולית בריכוז מתאים אשר יעזור לך לשפר את מראה עורך באופן כללי. וגם יתן מענה חלקי לנושא הנקבוביות. את יכולה למרוח במקביל לחומר הזה גם חומר שנקרא רטין A או רטינול. אני תמיד מעדיפה שילובים של חומרים - מנסיוני, הם עובדים יפה ובאופן הרמוני יחד.

עוד חומר שיכול לתת לך מענה ע"י מריחה חיצונית על העור הוא - DMAE - ישנן הוכחות קליניות שהחומר הזה מסייע בכיווץ הנקבוביות. גם אותו את יכולה לשלב עם החומרים שהזכרתי לעיל.

קוסמטיקאית רפואית תאבחן את עורך. ואני בטוחה שתצמיד לך את הטיפול המתאים לך.

לתשומת ליבך - כיום, קיים גם מכשור שיכול לתת לך מענה. אם זה רלבנטי, כתבי לפורום ואענה לך תשובה נפרדת.

בהצלחה,

ספיר שבה, פאראגון ויטאליס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה עזרת לי מאוד והייתי ר

יעלי
    16/09/2008

והייתי רוצה את שם המכשיר ועוד שאלה את הדברים הנ"ל ניתן לקנות עם רצפט מרופאת עור או באופן פרטי ומהיכן כל בית מירקחת או מקום אחר תודה תודה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל - בהמשך לשאלתך.

ספיר שבה
    16/09/2008

שלום מיכל,

לגבי חומרים - אין צורך במרשם רופא (למעט רטין A, שנחשב לתרופה ודורש מרשם מרופא עור/דרמטולוג).

לגבי החומרים שציינתי: חומצה גליקולית, רטינול, DMAE - תוכלי להשיג אצל כל קוסמטיקאית רפואית מורשית המחזיקה בחומרים אלו (את יכולה למסור לי את מקום מגורייך ואני אפנה אותך למקום הקרוב אלייך על מנת להקל עלייך).

לגבי מכשור - מכונים המתקדמים כיום מחזיקים במכונות אשר מבוססות על טכנולוגיית RF (גלי רדיו). כיצג הטכנולוגיה עובדת ואיך זה מסייע לך? טכנולוגיית RF מטפלת בשכבת הדרמיס בעור שלנו (שם ממוקמים זקיקי השער שלנו ובלוטות החלב). המכשיר מסוגל לחמם חימום מבוקר ויעיל את שכבת הדרמיס ולמעשה גורם לבלוטת החלב להתנקות מהפסולת ומעודפי חלב, כך שפעילות בלוטת החלב מתאזנת. מעבר לעובדה הנפלאה שהטכנולוגיה הזו עובדת במקביל גם על ייצור קולגן ואלסטין בעור שלנו, מראה העור משתפר - ובעקבות איזון ההפרשה מבלוטות החלב, הרי שניתן גם להשיג צמצום הנקבוביות.

נושא השפעת טכנולוגיית RF על הנקבוביות בעור נבדק קלינית ונמצא יעיל!

בהצלחה,

ספיר שבה. פאראגון - ויטאליס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה אני גרה

יעלי
    17/09/2008

בכפר סבא ואודה אם באמת תוכלי להפנות אותי למשהי מוסמכת כי אינני מכיר ה פה אף אחת תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל - הפניה לקוסמטיקאית רפואית

ספיר שבה
    17/09/2008

הי מיכל,

אני מפנה אותך לרוית פאר P.M.E - קוסמטיקאית רפואית.

כתובת: אימבר 3/7 כ"ס.

טל': 052-2786335

בהצלחה.

ספיר שבה. פאראגון-ויטאליס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הכל

יעלי
    17/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו