מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיוסי28/09/2008
ראיתי שהשארת עצות לאנשים שרוצים להבהיר את העור, ניסיתי את השיטות שרשמת והשתמשתי במיץ לימון משומר במקום לסחוט מהפרי עצמו, זה אמור להיות אותו דבר אבל יכול להיות שזו הסיבה שזה לא עבד? אני משתמש שבוע וחצי ללא תוצאות בכלל. שאלה נוספת, את עושה טיפולים כאלה בעצמך או מכירה אנשים שעושים שאני יוכל ללכת לקבל טיפול שיבהיר את העור בהדרגה(נגיד פגישה פעם בשבוע במשך חודשיים עד שתגיע התוצאה הרצויה), אני מוכן לעשות פילינג אם צריך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוסי אשיב בערב כנס לפורום
אורית בן יהודה28/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי הבהרת העור
אורית בן יהודה28/09/2008היי יוסי:)
לא רצוי להשתמש במיץ משומר, הוא מכיל פחות ויטמין C.
השאלה האם עורך שזוף? או שיש כתמים על העור?(פיגמנטציה)
לשאלתך, אני עושה טיפולי הבהרה במכון, אך השאלה במה מדובר ? שיזוף או כתמים.
מעבר לחומרים טיבעיים ביתיים יש חומרים נהדרים להבהרת העור, ואני לא ממליצה ל"רוץ" ולעשות
פילינג,
התשובה שקראת, הייתה לבחור שביקש להבהיר באופן כללי איזורים חשופים לשמש.
האם אתה רואה כתמים על העור וצבע עור לא אחיד ?
בהתאם לתשובתך אנסה לעזור בשמחה.
שנה טובה.
אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)