מה אפשר לעשות על מנת שכן יהיה שיפור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה אפשר לעשות על מנת שכן יהיה שיפור?
    אורית בן יהודה
    22/10/2008

שלום יש לי עור בוגר בת 45 ניסיתי נספר פעמים את הלוקסיד דרך רופא עור, העור שלי אינו בהיר מאוד אלא בין לבין, ולא היה שום שיפור במירקם העור, מה אפשר לעשות על מנת שכן יהיה שיפור עד עכשיו לא קרה כלום
    בתודה מראש
    ריקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רטין A

אורית בן יהודה
    22/10/2008

היי ריקי:)

ברוכה הבאה לפורום.

רטין A הוא חומר מצויין לחידוש העור, אך הוא לא מבהיר כתמי עור וחוסר אחידות בעור

הגורם למראה עייף ומבוגר. כדי לקבל תוצאות טובות מתכשיר ,את צריכה שיהיו בו חומרים שונים

שיחדשו א העור יבהירו את הכתמים ויתנו ברק ורעננות.

אני ממליצה לך בחום לנסות תכשיר בשם ריניו קרם-RENEW- מבית ביופור

הקרם מסדרתDERMA CELL , פעיל ביותר לטיפול בעור הפנים נמכר גם במרפאות , מיועד לעור

בוגר חסר חיות ,מרקם לא אחיד וסימני גיל אחרים. הקרם פעיל ביותר לטיפול מקצועי בעור

הפנים:מקלף ומחדש את העור , מחליק את טקסטורת העור ומעניק מראה אחיד. מכיל נגזרת ויטמין A

- רטינול חומצות אלפא וביתא הידרוקסיות, חומצה קוג'ית והידרוקינון. תורם להחייאת העור, מיצוק

ושיפור ניכר של מרקם העור. מקנה מראה קורן ובריא. מסייע לטשטוש כתמי עור. משפר קמטוטים

קלים, ומעקב תהליכי הזדקנות. מומלץ לשימוש עם אל סבון מסדרת DERMA CELL וסרום ויטה

VITA SERUM המונע גירוי ויובש בעור כתוצאה מהתחדשות העור - חפשי בגוגל "ביופר "

את הקרם ניתן להשיג רק אצל קוסמטיקאיות ובמרפאות , שימוש בו דורש הדרכה ומעקב.

דרך האתר יפנו אתך לקוסמטיקאית קרובה לאיזור מגורייך .

בבוקר הייתי ממליצה לך להשתמש בתכשיר המכיל פפטידים ובנוסף והכי חשוב במשך

היום ומס' פעמים ביום למרוח קרם הגנה משמש.

מידי פעם רצוי לגשת לקוסמטיקאית פרא רפואית לטיפול פנים, לא כזה של פינוק

אלה טיפול שיעודד הנשלת תאים(פילינג ,לאו דווקא כזה היוצר קילוף ניכר) , ויפתח את ה"דבק"

הבין תאי" טייפול כזה "משפעל" את העור ובנוסף ,מסייע לחומרים פעילים בשימוש ביתי לחדור

לעומק העור.

ושוב אני מזכירה את חשיבות קרם ההגנה SPF 30 לפחות וגם בחורף!

שיהיה בהצלחה.

אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם לחידוש העור של חברת רביו

ריקי
    14/12/2008

שלום לך הצעת לי קרם טוב של ריביו, אך אני גרה בתל אביב ואין לי שום שמץ של מושג אצל מי קונים את הקרם הזה אני גרה בתל אביב, באיזור יד אליהו כל טוב ריקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשלוקסיד, הרטינול 0.05 לא משפיע

יוסי שדה
    08/11/2008

בקשי מהרופא להעלות את אחוז הרטינול שקיים במשחה. בבתי מרקחת מסויימים מכינים משחות עם רטינול עם אחוז שיותר מ0.05 של המשחה. או אפשרי שתמשיכי עם המשחה פלוס משחה נוספת שמכילה לפחות עשרה אחוז חומצה גליקולית- חברת MGP ניתן להשיג אצל קוסמטיקאיות שכוללות בסל הקרמים שלהם גם את הקרם הזה.(משווק במרכז הקוסמטיקאיות ברחוב בוגרשוב לקוסמטיקאיות בלבד) הכוונה היא למריחת הרטינול (הלוקסיד) ואחרי כרבע שעה למרוח את הקרם שמכיל חומצה גליקולית. יחד זה עושה את העבודה. ניקוי הפנים לפני המריחות בסבון פנים . אני ממליץ על לקטופיל של חברת כצט.. אולי קצת מייבש אבל העור מתאזן תוך כמה זמן . חשוב יום כן ויום לא ולבדוק רגישות.. אם מתגלה רגישות כמו אדמומיות אז יום כן ויומיים לא. לא כדאי להפסיק את הטיפול. אם אין רגישות אפשר כל ערב , אבל כדאי לנקוט משנה זהירות ולהשתמש בערב כן וערב לא. יוסי שדה , קוסמטיקאי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו