עייפה כבר בחיי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפה כבר בחיי
    מיטל
    27/10/2008

אורית. בשעה טובה החלטתי באיזה קליניקה לעבות את שפתיי....ושאלתי ...ישנם חברות שמייבאות את החומצה ההילרונית ממה שקראתי ישנה חברה אחת שהחומצה ההלרונית(רסטילן פרלן)מחזיקה יותר זמן בגוף שם החברה היא א.מ.י .וממציא הפטנט חברת נאשה ..שם החומצה .. G _med.. אמור להיספג מהגוף לאחר שנה וחצי או שנה .האם נכון הדבר?. .אני רוצה לעשות עיבוי שפתיים וכבר כואב לי הראש מלהבין מה טוב מה לא מה עמיד .צמיגי וכו.תודה רבה .והאם עניין הצמיגות...סמיכות...בעצם הכוונה לזמן הישארות החומר בגוף?תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפה כבר בחיי

הוספת תגובה

• עייפה כבר בחיי

אורית בן יהודה
    27/10/2008

עינת יקירה.

קליניקה, שרוצה למכור לך בכל מחיר תספר לך כל דבר...

חומצה הילהרונית מחזיקה כשנה.

ושלא יספרו לך סיפורים....

כתב לך ד"ר שפירו בתגובתו ששני החברות מכילות אותו חומר, וטכנולוגיית היצור לא רלוונטית!

כמה ביקשו ממך ל1: CC של החומר.?

כתבי לי ואומר לך האם המחיר סביר או מופקע. אם המחיר סביר, זה ממש לא משנה

איזו חברה , החומר אותו חומר ומחזיק כשנה, חבל שתטפחי צפיות גבוהות וגם הקליניקה

תסבול בסופו של דבר , כי לקוחה שמבטיחים לה "הרים וגבהות" חוזרת לא מרוצה.

כתבי לי מה המחיר וגם בדקי שהרופא בעל נסיון מוכח.

אורית בן יהודה אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית

מיטל
    28/10/2008

מחיר ל1 סיסי ...יעלה לי כמעט 2000 שח. קראתי שפרלן עולה בשוק (החומר בלבד ללא שכר הרופא<מחיר הזרקה)כ 1000 שח האם הגיוני שרופא ייקח1000 שח על הזרקה?ופניתי לים חברות והמחירים זהים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרלן

אורית בן יהודה
    28/10/2008

היי:)

המחיר סביר בהחלט, החומר מתאים לשפתיים, קחי בחשבון שיש נפיחות זמנית

מחומצה הילהרונית, היא חולפת די מהר, תלוי ברגישות שלך.

לכי על זה ובהצלחה.

אורית בן היוד אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו