מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול פניםנעמי29/10/2008
שלום רב, אני בת 23. אתמול היתי אצל קוסמטיקאית חדשה בטיפול פנים. היא איננה עובדת בשיטה של לחיצות על מנת להוציא את הקומודונים, אלא בשיטה שבה היא משתמשת בשעווה מיוחדת להסרת הקומודונים. וכך היא עבדה על כל הפנים שלי. כעת הם מלאים (במיוחד אזור המצח) בפצעים קטנים עם מוגלה - פצעים המוכרים לאחר מריטה בשעווה, אבל יש לציין שזו הייתה שעווה להסרת השומנים ולא להסרת שיער. האם זה מצב נורמלי? ממש כל הפנים מכוסים בפצעונים הללו. מה לעשות? אני מודאכת נורא. זה נראה ממש רע. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פנים רשלני!
אורית בן יהודה29/10/2008נעמי שלום.
אין דבר כזה שעווה לניקוי קומודונים!!!(אני בכל אופן לא שמעתי על כך ,20 שנה במקצוע).
ישנן מדבקות מאוד עדינות שניתן לקנות בבית מרקחת רק לאיזור האף וגם הם
לא עושות הרבה.
כנראה שסבלת מנקודות שחורות עדינות שנוצרות עקב חימצון החלב בזקיק השיערה.
סוג כזה של קומודונים(נקודות שחורות) דורש עבודה מאוד קשה ועדינה של הקוסמטיאית.
הקוסמטיקאית פשוט עבדה עם שעווה להסרת שיער ועשתה לעצמה עבודה קלה.בתור
קוסמטיקאית, זה ממש מכעיס אותי.מאחר ולא הזכרת את שמה וטוב שכך, אני יכולה לאמר שזו
ממש רשלנות! את לא טועה, את סובלת מדלקת זקיק השיערה(פוליקוליטוס)- כמו אחרי הסרת
שיער .ממש צר לי עלייך ועל הסבל המיותר, אני מבינה את הדיכאון, אך חשבי על זה כעל מצב
זמני. עם טיפול נכון הדלקת תחלוף תוך מספר ימים.
השתמשי בנתיים בסבון ומי פנים וגשי מחר לרופא שירשום לך משחה אנטיביוטית מתאימה.
פעם הבאה ללכת לקוסמטיקאית מומלצת. מקווה שיחלוף מהר ושמרי על מצב הרוח!
אשמח לשמוע כשיהיה שיפור.
אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)