מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפלציהאני:)10/11/2008
אני רוצה לעשות אפלציה בפנים בפאות ובאיזור הלחיים השאלה שלי היא כזאת כמה זמן אחרי שימוש בראקוטן אני יכולה להתחיל טיפול ?כמה טיפולים צריך בערך?זה משאיר צלקות?זה כואב?התוצאות הם 100 אחוז?אני ישמח לקבל פירוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילציה
אורית בן יהודה10/11/2008היי:)
ברוכה הבאה לפורום.
לאחר נטילת ראקוטן, אני ממליצה להמתין כשנה לפני ביצוע אפילציה, למרות שכלפי חוץ
העור נראה שחזר לעצמו, לא תמיד המצב הוא כזה, תלוי במינונים שנטלת.
מאחר ושאלת על הצטלקות, זו בדיוק הסיבה להמתין, הסכנה להצטלקיות לאחר נטילת רואקטן
היא גדולה.
ובכלל כדי שלא יגרמו הצטלקויות עליך לבחור אפילטורית מנוסה וממולצת גם לאחר שהעור
חוזר למצבו הרגיל.
לגבי מס' טיפולים ,זו שאלה שלא ניתן לענות עליה מאחר והדבר תלוי בגורמים רבים.
בנות הסובלות מבעיות הורמונאליות, זקוקות להרבה יותר טיפולים.
כמו כן, הדבר תלוי בכמות השיער ובזמן שאת מקדישה לטיפולי האפילציה ובהתמדתך
בטיפול.
תהליך האפילציה אכן כואב, ישנם אנשים שהסבילות שלהם לכאב גבוהה והם מסוגלים
לעבור טיפולי אפילציה ללא כל אילחוש, מרבית המטופלים מורחים משחה בשם "אמלה"
או "דוקאין" - אותם חומרים פעילים פשוט חברה שונה, המשחות מאלחשות את המקום
וניתן לעבור את הטיפול בצורה נוחה.
אפילציה היא השיטה היחידה המסירה שיער לצמיתות ב100% אצל אנשים ללא בעיות הורמונאליות.
חשוב להדגיש שבתקופות שונות בחיים לדוגמא: בזמן הריון או בתקופת המנופאוזה (הפסקת
המחזור החודשי)נוצרים זקיקים חדשים של שיער.
אלו לא השיערות שהוסרו בהצלחה ע"י האפילציה ויש לחזור ולבצע אפילציה אחרי שינויים
הורמונאליים אלו.
באם יש עוד שאלות אשמח לענות.
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני:)10/11/2008היה לי שיער פלומטי בפנים ולאחר שקוסמטיקאית הסירה לי שיער שבפנים בשעווה השיער צמח בצורה מגעילה.ובולטת לכן אני רוצה לעשות אפלציה הרופאה נתנה לי גם דיאנה35 מכיוון שהיה לי טיפה בעיה בהורמונים או משו אז האפלציה תצליח אצלי ולא יצמחו לי זקיקים חדשים??או שאם אני לוקחת דיאנה אני יכולה להסיר שעווה וזה יסתדר הצמיחה?ועוד שאלה תמיד שאני מסירה שעווה מתנפחות לי הפנים ונהיים לי מלא פצעים לפחות לשבוע וחצי יש פתרון לזה?וכמה זמן אחרי השימוש בראקוטן אפשר לעשות שעווה?לא רק בפנים ומה אני יכולה לעשות עם צלקות שנוצרו לי מהנזק שהקוסמטיקאית הזאת עשתה לי? יש איך להעלים אותם?יש איזה משחה?ואם כן המשחה הזאת לכל סוג צלקת?לא רק לצלקות של אקנה?ותודה רבה על היחס והתשובות הקודמות:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות כדי שאוכל לענות
איזה מינון של רואקוטן נטלת ? מתי הפסקת עם הרואקוטן?
מתי התחלת ליטול דיינה?
את יודעת מה הבעייה ההורמונאלית?(אולי שחלות פוליציסטיות?)
איזה נזק נגרם לך מהטיפול אצל הקוסמטיקאית, מלבד צמיחת יתר של שיער לאחר שעווה?
ממה הצלקות(חוץ מאלו שנגרמו כתוצאה מהאקנה) וכמה זמן הן קיימות?
עני לי בבירור כדי שאוכל להשיב.
אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
אני:)10/11/200860מיליגרם נטלתי את הראקוטן פשוט ביקשתי מהרופא עור כי חשבתי שזה יעזור לצלקות שנוצרו לי בגלל הקוסמטיקאית אבל שהבנתי שראקוטן עושה תעור יותר רגיש לצלקות הפסקתי להשתמש בו לאחר חודשים.. שזה לפני יומים בערך דיאנה התחלתי ליטול בערך לפני 9 חודשים אמ.אני לא יודעת בדיוק מה הבעייה אבל הבעיה ההורמונאלית הזאת גרמה לי לשיעור יתר בפנים ובגוף לא היו לי צלקות של אקנה נהיו לי אחרי שהקוסמטיקאית הזאת הוציאה לי שעווה ומרחה לי חומר שורף על הפנים שכנראה זה היה אלכוהול והיא בעצמה לא מבינה מה שהיא עשתה ולכן נהיו לי הצלקות לפני זה היה לי עור חלק לגמרי רק היה שיער פלומטי קצת בפנים ולאחר מה שהיא עשתה לי נהיה לא רק יותר בהרבה שיער ובולט ושחור אלה גם צלקות שלא עוברות כבר כימעט שנה אני לא יודעת מה לעשות כבר.תודה לך שאת עוזרת לי:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות/רואקוטן
רואקוטן לא עוזר לצלקות!!!
הפסקת לפני יומיים רואקוטן, על תעשי שום פעולה קוסמטית כמו שעווה או ניקוי פנים,
המתיני כחודשיים. את יכולה למרוט את השיער המיותר רק ע"י פינצטה ובזהירות כדי
לא לפגוע בעור! בשום פנים ואופן לא אפילציה לפחות חצי שנה!
הצלקות או כתמי העור שנגרמו לך הן בעקבות דלקת זקיק השיערה (פוליקוליטוס) שנגרמה עקב
מריטת שיער. טיפול כל שהוא בהצטלקות לא בא בחשבון מייד לאחר הפסקת ראקוטן!!
יש צורך באיבחון יעוץ והדרכה של איש מקצוע :רופא או קוסמטיקאית פרא רפואית טובה,
רק לאחר איבחון ניתן יהיה לקבוע העם את סובלת מצלקות או כתמי עור או משנהם.
בנתיים החשוב מכל הוא להגן על העור עם קרם בעל מסננן קרינה 30 SPF לפחות
גם בימים קודרים, מס' פעמים ביום!!
מקווה שעזרתי , קצת קשה בלי לראותך.
אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
אני:)10/11/2008תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)