אפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילציה
    הילה
    11/11/2008

שלום לאחר בחינת כל שיטות הסרת השיער הגעתי למסקנה שלמרות הכאבים רק אפילציה תציל אותי. שמעתי כלכך הרבה דברים רעים עם לייזר וIPL ואין לי רצון לזרוק את כספי לשווא ולהתאכזב. אני מעוניינת לעשות אפליציה באיזור הבטן והחזה- מלא. הבנתי שעם שימוש נכון במשחת האמלה הכאבים יכולים להיות נסבלים. האם זה אפשרי לעשות טיפול כזה? מה הסכנות באיזור כזה עדין? והאם יש למישהו המלצה לאפילטורית מצוינת באיזור מודיעין? חייבת בדחיפות המלצה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה

הוספת תגובה

• אפילציה

אורית בן יהודה
    11/11/2008

היי הילה:)

ברוכה הבאה לפורום.

ניתן לבצע אפילציה באיזורים שהזכרת. בידיים מיומנות אין כל סכנה , אני ממליצה לאחר האפילציה

להשתמש במשחה בשם ויטה מורפן, נמכרת בבתי מרקחת, טובה יותר מכל קרם קוסמטי

לאחר אפילציה .

לצערי אני לא מכירה אפילטורית באיזור מודיעין.

ראי הודעה: אפילציה באיזור הפנים - תמי 7/110/08 המלצה איך לבחור אפילטורית.

בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

הילה
    12/11/2008

האם את ממליצה לברר האם זו בעיה הורמונלית?? אני לא שעירה בצורה מטורפת בפנים, אין לי אקנה או השמנת יתר, ומצד שני אמא שלי היא ההפך הגמור- לא שעירה לחלוטין. ושיעור בכתפיים ובחזה ובבטן, לא יודעת אולי זה הורמונלי כי זה לא כזה נורמלי לדעתי. הבעיה היא שאני בצבא, איך אפשר לעשות את כל הבירורים האלה וגניקולוג ואנדוקרינולוג באופן פרטי? בייחוד שאני רוצה להתחיל את הטיפולים עוד בחורף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אורית בן יהודה
    12/11/2008

הצבא לא מאפשר , ביקורים אצל רופא פרטי ללא אישור מיוחד.

בכל אופן את זקוקה לבירור הורמונאלי, תנסי לקבל דרך הצבא תור בהקדם.

שיהיה בהצלחה.

אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה אחת

הילה
    16/11/2008

יש לי הפנייה לבדיקת דם של אנדוקרינולוגיה... פרופיל הורמונלי זה נקרא? האם זה חובה לעבור אותה ביום השלישי למחזור??? ואם זה ביום הראשון או החמישי? בלתי אפשרי? תודה רבה על התשובות ושבוע נעים(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה אחת

אורית בן יהודה
    16/11/2008

חשוב מאוד לפעול לפי המלצת הרופא, בבדיקות הורמונאליות יש חשיבות לתיזמון.

בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו