יישור גבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור גבות
    אבי
    14/11/2008

אני גבר בן 30 בעל גבות עבות ושחורות ועור בהיר .אני רוצה לדלל וליישר מעט את הגבות וכן בין הגבות. איזו שיטה מומלצת ביותר מבחינת דיוק וכן מבחינת אפקטיביות? לייזר , אפילציה או שיטה אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור גבות

הוספת תגובה

• סידור גבות

אורית בן יהודה
    14/11/2008

היי שוורץ ברוך הבא לפורום:)

מאחר ועורךבהיר והשיער שחור, ניתן בין הגבות ומעל הגבות לדלל את השיער בעזרת IPL.

את שאר העיצוב של הגבה, רצוי לבצע ע"י אפילציה שהויא שיטה מדוייקת מאוד וניתן

בעזרתה להגיע לעיצוב המדוייק בו אתה מעוניין וכן לדלל מעט בין הגבות.

מקווה שעזרת שבת שלום.

אורית בין יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה..

אבי
    15/11/2008

תודה. שאלה נוספת: האם קיים חשש לפיגמנטציה? פצעים, דלקות או השפעה כלשהי כתוצאה משימוש בIPL או באפילציה באזור הגבות? בכמה טיפולים בערך מדובר? בברכה, שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה..

אורית בן יהודה
    16/11/2008

היי שוורץ:)

טיפול בIPL יכול לגרום פיגמנטציה בידיים לא מיומנות, לכן יש לבחור מכון מקצועי, למרות שרשמת

שאתה בעל עור בהיר, שהוא פחות מסוכן מבחינת כויות ופיגמנטציה.

בכל אופן לאחר טיפול כזה עליך להגן על פניך ע"י קרם הגנה משמש עם SPF של לפחות 30 .

בתהליך האפילציה יש סכנה לזיהומים שהוא נעשה בידיים לא מיומנות, לכן גם פה רצוי שתקבל

המלצה על המכון המטפל . אפילציה שנעשית בידיים מקצועיות עם הדרכה נכונה לאחר התהליך

היא בטוחה ומדוייקת. בכל אופן המלצה אישית שלי: לאחר כל טיפול אפילציה למרוח משחה

בשם "ויטה מורפן" על המקום המטופל, המשחה אנספטית וגורמת לחידוש והבראה מהירה של

המקום המטופל, יש למרוח אותה מס' ימים לאחר האפילציה.

לגבי מס' הטיפולים , אני לא יכולה לענות משום שהדבר תלוי בגורמים רבים ומשתנה מאחד

לשני.

בהצלחה.

אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו