מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יישור גבותאבי14/11/2008
אני גבר בן 30 בעל גבות עבות ושחורות ועור בהיר .אני רוצה לדלל וליישר מעט את הגבות וכן בין הגבות. איזו שיטה מומלצת ביותר מבחינת דיוק וכן מבחינת אפקטיביות? לייזר , אפילציה או שיטה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידור גבות
אורית בן יהודה14/11/2008היי שוורץ ברוך הבא לפורום:)
מאחר ועורךבהיר והשיער שחור, ניתן בין הגבות ומעל הגבות לדלל את השיער בעזרת IPL.
את שאר העיצוב של הגבה, רצוי לבצע ע"י אפילציה שהויא שיטה מדוייקת מאוד וניתן
בעזרתה להגיע לעיצוב המדוייק בו אתה מעוניין וכן לדלל מעט בין הגבות.
מקווה שעזרת שבת שלום.
אורית בין יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה..
אבי15/11/2008תודה. שאלה נוספת: האם קיים חשש לפיגמנטציה? פצעים, דלקות או השפעה כלשהי כתוצאה משימוש בIPL או באפילציה באזור הגבות? בכמה טיפולים בערך מדובר? בברכה, שוורץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה..
אורית בן יהודה16/11/2008היי שוורץ:)
טיפול בIPL יכול לגרום פיגמנטציה בידיים לא מיומנות, לכן יש לבחור מכון מקצועי, למרות שרשמת
שאתה בעל עור בהיר, שהוא פחות מסוכן מבחינת כויות ופיגמנטציה.
בכל אופן לאחר טיפול כזה עליך להגן על פניך ע"י קרם הגנה משמש עם SPF של לפחות 30 .
בתהליך האפילציה יש סכנה לזיהומים שהוא נעשה בידיים לא מיומנות, לכן גם פה רצוי שתקבל
המלצה על המכון המטפל . אפילציה שנעשית בידיים מקצועיות עם הדרכה נכונה לאחר התהליך
היא בטוחה ומדוייקת. בכל אופן המלצה אישית שלי: לאחר כל טיפול אפילציה למרוח משחה
בשם "ויטה מורפן" על המקום המטופל, המשחה אנספטית וגורמת לחידוש והבראה מהירה של
המקום המטופל, יש למרוח אותה מס' ימים לאחר האפילציה.
לגבי מס' הטיפולים , אני לא יכולה לענות משום שהדבר תלוי בגורמים רבים ומשתנה מאחד
לשני.
בהצלחה.
אורית בן יהודה אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)