מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סדר בבלאגןמיטל14/11/2008
אורית .דר שפירו מבצע אצלך עיבוי שפתיים .לאחר שקבעתי תור למרפאתך נתקלתי במרפאת מדיקארט ששפירו מבצע אותו עיבוי שפתיים בכלום כסף...והבנתי שלדר שפירו יש גם מרפאה פרטית משלו ! האם הוא סופר מן??..או שבמרפאה השנייה שיקרו לי!!!!!!! או שזה לא אותו 1.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדר בבלגן
אורית בן יהודה14/11/2008היי ברוכה הבאה לפורום:)
אכן לד'ר שפירו יש גם קליניקה משלו, רבים מהרופאים הטובים ביותר בארץ, עובדים
ביותר מקליניקה אחת, הדבר לא עושה אותם "סופר מן".
המחירים בקליניקה שלי ושלו זהים!
בידקי לאיזה חומר ובאיזו כמות, מזרק או חצי מזרק???נתנו לך מחיר , כנראה כאן המקום לבילבול.
את מוזמנת לבדוק את הדבר ביסודיות ולעמוד איתי או עם ד'ק שפירו בקשר.
בברכת שבת שלום .
אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
מיטל15/11/2008המחיר לחצי סיסי 1100 .שאלתי אם זה ייראה בכלל על שפתיי.אני פוחדת ש 1 סיסי יהייה נפוח מדי .תודה רבה .פשוט הייתי בספק לגבי הקליניקה השנייה .תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורלי
אורית בן יהודה15/11/2008היי אורלי :)
אני שמחה שהעניין הובן.
תמיד רצוי לנסות חצי סיסי, ולהמתין קצת ,להוסיף תמיד אפשר יותר מאוחר .
שבת שלום אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)