שואלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שואלת
    מיטל
    17/11/2008

שלום אורית .עשיתי עיבוי שפתיים אצל שפירו בפרלן 1 סיסי ..וקראתי שצריך לשים שלושה ימים אחרי הטיפול זובירקס למניעת שטפי דם.אך שפירו לא הזכיר זאת .היית ממליצה למרוח זוביקרס?ועוד דבר יש לי גושים כאלה קטנים במקום ההזרקה ואדמומיות כמו פצע כזה במקומות ההזרקה ..אני יודעת שזה אמור לחלוף אבל זה תקין.??אני מורחת וזלין בשפתיים זה בסדר ?שפירו אמר שאני יכולה למרוח גם לפסטיק אחרי ההזרקה אבל אני סומרת עלייך .מה נכון.והאם הוא היה אמור לעשות את השפה המוזרקת ?(כך קראתי אבל מי אני מול הרופא.)תודה רבה .כמובן ששאלתי אותו והוא אמר שאפשר למרוח הכל..ואין צורך לעשות את השפה .ושאלו תופעות לוואי חולפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שואלת

הוספת תגובה

• שואלת

אורית בן יהודה
    17/11/2008

היי, :)

אין צורך למרוח זובירקס לאחר עיבוי שפתיים ע"יי פרלן, זובירס לא מיועד למנוע שטפי דם.

זובירקס היא תרופה להרפס. הרפס מתפרץ אחרי איפור קבוע, קילפוי עור (פילינגים) ,

ניתוחים פלסטיים וכמובן במצבים שהמערכת החיסונית חלשה.

לאחר ההזרקה אין צורך לעסות , רצוי גם לא לעשן במידה ואת מעשנת.

במידה ויש גושים ,רק לאחר שבוע שבועיים את יכולה להגיע לרופא והוא כבר יעסה את המקום

ויפזר את החומר. זיכרי פרלן הוא חומר טבעי שנספג בגוף, הייתי דואגת עם היה מדובר בסיליקון.

תופעות הלוואי אכן חולפות מעצמן, את יכולה למרוח וזלין בשפתיים , זה בסדר.

ואפילו אודם, ההזרקה היא לעומק העור ואין מה לחשוש.

בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיטל
    17/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו