טיפול פנים ובירור על קרם לפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול פנים ובירור על קרם לפנים
    עינתי
    23/11/2008

שלום רב, אני בת 27 ואין לי סימנים של התבגרות על פני ( קמטי הבעה וכדו') ברוך השם לבנתיים. יש לי עור יבש ורזה ואני יודעת שעור מסוג זה נוטה יותר לסימני התבגרות כגון קמטים מאשר עור שמן ובשרני, איך את ממליצה לי לעכב ככל הניתן את תהליך ההתבגרות וכיצד לשמור בצורה נכונה על העור, האם כדאי להשתמש בקרם אנטי אייג'ינג לפני שיש קמטים? מה לגבי טיפולי פנים? כל מה שיכול לשמור על עור הפנים, אשמח לשמוע עצתך. כל טוב ותודה מראש עינתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול פנים להאטת הזדקנות העור

אורית בן יהודה
    24/11/2008

היי עינתי, ברוכה הבאה לפורום:)

אכן עור יבש ופנים רזות, מזדקנות יותר מהר.

לעיכוב תהליך ההזדקנות, מומלץ להשתמש בקרמים המכילים חומרים קרטוליטים(מקלפים)

בשעותהלילה, המבחר הוא גדול ,יש לאבחן את עורך כדי להתאים את הקרם הנכון.

בבוקר מומלץ להשתמש בסרום ויטמין Cהמבוסס על לנגזרת הנקראת" אסטר ויטמין C"

שהיא מסיסת שמן וחודרת את ממברנת התא.

טיפול נוסף מצווין לרגובינשייו (חידוש) של העור ,הוא ע"י מכשיר clear100xl שהוא החדיש

ביותר במערכות הקלירלייט שזכו כבר בשנת 2002 ע"י "וול סריט גורנל "הארופאי בתחרות הצגת

הטכנולוגיות המתקדמות ביותר בתחום ה"ביוטק"(טכנולוגיות ביולוגיות ורפואיות ).

ובשנת 2005 זכו בפרס של מגזין "בוסטון אסטטיק" האמריקאי,המגזין עוסק במדע יופי וטכנולוגיה,

הפרס ניתן לחדשנות טכנולוגית מבוססת אור שאינה, לייזר. טיפול בטוח ומוכח מדעית.

את הטיפול הנ"ל ניתן היום לקבל אצל טובי הדרמטולוגים הארץ ואצל קוסמטיקאיות פרא פרפואיות.

הטיפול נעשה בשילוב החומרים שרשמתי קודם, מחקרים מראים ששילוב החומרים ה"נל וטיפול

ב CLEAR100X מביא לתוצאות מרשימות של שיפור קמטוטים ובניית קולגן חדש ועוד.

לעומת שימוש בחומרים בלבד. וכמובן שימוש בקרם הגנה משמש כל ימות השנה.

בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

עינתי
    24/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו