מכשיר IPL לטיפול העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר IPL לטיפול העור
    נוי
    01/12/2008

אני סובלת ממחלת עור נדירה בשם DARIER ,שנוטע לפתח מעליו חיידק סטאפילוקוקוס אוראוס ומתבטאת באודם קוסמטיקאית אמרה לי שהיא בטוחה שהיא יכולה לעזור לי ושהיא עובדת עם המכשיר IPL שזה תדרים של אור בכל מיני צבעים ושהיא עובדת עם הרבה חברות ביוטימד היא הזכירה. זכור לי שעשיתי טיפול עם המכשיר הזה ולא זכורה לי הטבה האם יש מכשירים כאלה של כל מיני חברות?, מה דעתך על זה?, מה המחיר הממוצע של טיפול פנים באיזור המרכז רמת גן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר IPL לטיפול העור

הוספת תגובה

• מכשיר IPL לטיפול בעור

אורית בן יהודה
    02/12/2008

היי:)

ברוכה הבאה לפורום.

ניוי , מחלת DARIER, כמו שכתבת היא מחלה גנטית ודי נדירה ,אך לי אישית אין נסיון עם המחלה.

ניתן לטפל ע"י גלי אור במחלות שונות, כמו אקנה סבורה ופסוראזיס, אבל הטיפול אמור להתבצע

ע"י מכשירים עם כיון מדוייק יותר של אורך הגל וצבעו, IPL לא מספיק מדויק לשם כך.

ישנם את מערכות קיורלייט כמו הCLEAR100 וה ICLEAR שהם מערכות מדוייקות מבחינת

אורכי הגל ,. ב CLEAR100XL איתו אני משתמשת, ישנם אפליקציות אור מדוייקות לבחירת

אורך הגל וצבעו. אך בכנות אין לי נסיון עם מחלת עור כמו שלך, אני עובדת איתו בעיקר

לריפוי אקנה וחידוש העור . וישנן תוצאות מרשימות.
    .
    לכן אני ממליצה לך לפנות לפורום רפואת עור פוטודינמית , הרופאה שם מטפלת במערכות

אלו, ואני מניחה שבתור רופאת עור, היא מכירה את המחלה ותוכל לתת לך תשובה

יותר מדוייקת.

אשמח לעזור בהמשך.

בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו