עור בוגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור בוגר
    אילונה
    08/12/2008

בת 50. עור רגיל מעט כהה(מוצא מזרחי). קמטוטים קלים מאד.מעט בעיות פיגמנטציה שמטופלות ע"י משחה שרוקח לי במיוחד רופא עור למריחה בלילה. מטופלת גם אצל קוסמטיקאית.אבל הגיל עושה את שלו(צניחה קלה)הקוסמטיקאית המליצה לי לעבור למוצרי לידיה דיינוב.האם מכירים? באמת יעילים?ממליצים גם?מבקשת המלצות(גם של חברות אחרות) למוצרים-קרם צוואר, עיניים,פנים,מסיכה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור בוגר

הוספת תגובה

• עור בוגר

אורית בן יהודה
    09/12/2008

היי:) ברוכה הבאה לפורום.

אני מניחה שהקרם שהרופא רקח לך מבוסס על הידרוקינון(להבהרת העור) ורטין A , רופאים

רבים רוקחים קרם זה במינונים שונים להבהרה וחידוש העור.

חשוב מאוד יחד עם קרם זה להשתמש בקרם הגנה מהשמש גם בחורף.

לגבי מוצרי לידיה דיינוב, אני מכירה אך יש חומרים הרבה יותר פעילים וטרנס דרמלים

(חדירים לדרמיס) שאת יכולה לשלב עם הקרם הרפואי.

אני מאוד ממליצה לשלב בשעות הבוקר סרום "נרו פפטידים" של חווה זינגבויים,

ועליו ניתן לשלב אחד מהחומרים הנוספים של אותה חברה, אך צריך לראותך

כדי להתאים במדוייק. על ה"נרו פפטידים" אני ממליצה בכל מקרה, זהו חומר טרנס דרמלי,

על הפטידים נעשו מחקרים רבים ורופאי עור ממליצים על חומר זה.

לגבי צניחת העור, הפתרון הטוב ביותר הוא להזריק מעט חומר מילוי, המרים את העור

ונותן מראה צעיר יותר, ישנם חומרים רבים, אני ממליצה להמנע מהזרקת סיליקון ,אלה

להזריק חומרים טבעיים כמו, קולגן , חומצה הילארונית, רדיאס, כולם נספגים בהדרגה

ואינם גורמים נזק. לגבי הקמטוטים הקלים באם הם באיזור העניים והמצח הפתרון

הטוב ביותר הוא הזרקת בוטוקס המחליק את הקמטוטים ויותר חשוב מונוע את העמקתם.

בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטי אייגינג+הבהרה

אילונה
    09/12/2008

תודה על התשובה. האם את מכירה את ד"ר סופר לצורך הזרת מילוי? במידה ואני לא רוצה עדיין התערבות של זריקות,האם מוצרי חוה זינגבוים יכולים לשפר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטי אייג'ינג והבהרה

אורית בן יהודה
    09/12/2008

היי,

אני לא מכירה אישית את ד'ר סופר.

לגבי חומרים פעילים אחרים של חווה זינגבויים, למקרה שאת לא מעוניינת עדיין בהזרקות.

אני ממליצה בנוסף על "ליין קונטרול קרם"- שהוא שילוב מעניין של חומצה אלפא ליפואית בנגזרת

פעילה- מהווה נוגד חימצון חזק ביותר ומשפרת נקבוביות פעורות ומיצוק העור. DMAE-

הוגדר "כמתיחת פנים בבקבוק"- חומר גלם ייחודי טיבעי המשפר את מוצקות העור.תכונתו להגדיל

את כמות הנירוכימיקל אצטיל כולין,(כימיקל המשפיע על מתח השרירים מתחת לעור) היורדת עם

התבגרותינו משפיע על מתח השרירים שמתחת לעור וגורמת לעור חלק יותר .החומצה האלפא

ליפואית הוא נוגד חימצון חזק ביותר נוכחותה בתא עוזרת לשמר את פעילות האנטי אוקסידנטים

האחרים, מסייעת לתאי העור לעכל קולגן פגוע, יש לה השפעה על טשטוש צלקות וקמטוטים .

כך שהוא יכול להתאים לגילך ומצב עורך, ניתן להוסיף גם ליין קונטרול קרם עניים כמובן לאחר

אבחון של קוסמטיקאית פרא רפואית. (לשימוש בשעות היום)

בהצלחה , אורית בן יהודה אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו