שחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחורים
    טל
    12/12/2008

שלום אורית ... ריציתי לישאול בקשר לשחורים שברזור האף .. תיראי אני הורדתי לעצמי את השחורים האלו ואחרי מקלחת התקלף לי קצת האף הבנתי שמתחדש העור או משהו כזה .. האם זה סביר ? או שזה מראה שאיך שהורדתי זה לא טוב וצריך ללכת למומוחית .. ? דבר שני השחורים שהורדתי חזרו לי אחרי כמה ימים בערך שבוע האם זה דבר שהוא נורמלי ? כאילו שאחרי שבוע השחורים חוזרים ? או זה אומר שלא נמענתי ממאכלים מסוימם ובייגללם זה חזר .. או שביכלל לא הורדתי טווב אז זה חזר ... אשמח לקבל תשובה ... תודה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחורים

הוספת תגובה

• שחורים

אורית בן יהודה
    12/12/2008

היי:), ברוכה הבאה לפורום.

האף התקלף לך לאחר ניקוז הקומודונים (שחורים) בעצמך, בשל לחץ ייתר על המקום,

העור אכן מתחדש, אך רצוי להבא, לגשת לקוסמטיקאית מקצועית שגם תוכל להתאים לך

חומרים המתאימים לעורך ולהדריכך.

הנקודות השחורות חוזרות לאחר זמן קצר, בגלל שעורך שמן ומפריש. הסיבות לכך יכולות להיות

רבות, החל מגנטיקה, תזונה כמו שכתבת שינויים הורמונאליים וגם מתח ולחץ נפשי.

ישנם חומרים כמו חומצה אזלאית למשל, שבשימוש נכון וטיפול קבוע אצל קוסמטיקאית,

מפחיתה את הפרשת השומן בכ- 40 %.

ממולץ לגשת להתייעץ עם קוסמטיקאית טובה.

בברכת שבת שלום, אורית בן יהודה- אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחורים -המשך

טל
    14/12/2008

אורית היי .. שניה יש מצב שהשחורים יחזרו אחרי פחות משבוע ? או שזה לא הגיוני וכנראה שלא הורדתי אותם טוב...?! אמרת שיכול להיות שזה חוזר שוב ביגלל שהעור שמן .. אבל העור שלי ברוך ה' הוא בלי פצעים ודברים כאלו כאילו קורה שיוצא פצע פה ושם אבל לא בכמות גדולה .. האם זה לא קשור ? כאילו יכול להיות שהעור מיצר שומן אבל רק שחורים ולא פצעים ? שאלה נוספת האם ניקיון יסודי של הפנים עם סבון ומים יכולים למנוע להיוצצרות של קודמונים ? או מריחת קרמים ? ושאלה אחרונה בדרך כלל אצל רוב האנשים מה הוא קצב ההתחדשות של השחורים מזמן הסרתם ? תודה רבה על העזרה :) סליחה על כול השאלות פשוט אין לי כ'כ את מי לשיאול שמבין בנושא ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחורים

אורית בן יהודה
    14/12/2008

היי:)

בהחלט יכולים לסבול מעור שמן ללא פצעים, הרבה יותר קל לטיפול,

ובנוסף עור כזה מתבגר הרבה יותר יפה. קצב חזרת הנקודות השחורות הוא אינבידואלי.

נ יקוי פנים סדיר אצל קוסמטיקאית ושימוש בחומר הנקרא "אזלק" של חווה זינגבויים

מפחית בצורה משמעותית את הפרשת השומן בתנאי שמתמידים.

יבוש יתר של העור, יעשה עבודה הפוכה, מספיק שטיפה בסבון ובמידת הצורך שימוש במי פנים.

מקווה שעזרתי, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו