2 שאלות-אשמח לעזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות-אשמח לעזרה!
    קרין :)
    12/12/2008

שלום! רציתי לשאול ומקווה שתוכלו לעזור לי. 1)הסרת שיער בבית השחי-כיצד ניתן להגיע למצב חלק באיזור זה,אני לא מצליחה להגיע לכך לא ע"י גילוח ולא ע"י שעווה,יש שעווה מומלצת?או המלצה כלשהי?יש בנות שאצלם זה ממש חלק כיצד זה אפשרי? 2)אפילציה-באזור פאות הלחיים בפנים-יש לי שיער פלומתי שגדל לאחרונה בעבר לא היה לי ונראה לי שרק מתרבה לאחרונה.אני רוצה להתחיל טיפולי אפילציה-השאלה שלי בכל טיפול כמה שערות ניתן להסיר בערך.לדוגמא בטיפול של רבע שעה או בטיפול של שעה אם תוכלי לתת הערכה,והאם ניתן להתחיל בשערות הבולטות יותר מכיוון שייש ארוכות שאותם אכן רואים.או שרק האפילטורית מחליטה על כך?ומה המחיר לכל טיפול? אשמח לקבלת תשובות בהקדם,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות-אשמח לעזרה!

הוספת תגובה

• תשובות

אורית בן יהודה
    12/12/2008

היי,:)ברוכה הבאה לפורום.

1. שיער בבית השחי, בתנאי שהוא לא בלונדיני או בהיר מידי, ניתן בקלות לדלל עד לכ 80%

ע" IPL , לאחר סידרת טיפולים כאשר השיער הנותר נעשה פלומתי מידי ,ניתן לבצע טיפולי

תחזוקה אחת לכמה חודשים, ע"י IPL, או לחילופין לסיים את תהליך הסרת השיער

ע"י אפלצייה.

2. ראשית באם כמות השיער באזור הפנים התרבתה, רצוי לבצע בדיקות הורמונליות,

כדי לשלול חוסר איזון הורמונאלי.

כמה שיערות ניתן להסיר בשעה או ברבע שעה, לא אוכל לאמר לך משום

הדבר תלוי בניסיון הקוסמטיקאית ומהירות העבודה. מהירות העבודה תלוייה גם היא בסוג

השיער, שיער פלומתי הוא צפוף ודק והעבודה איתו יותר איטית ולהפך.

ניתן ורצוי בתהליך האפילציה להתחיל בשערות הבולטות יותר ואח"כ להמשיך עם הפלומתיות.

המחיר אצל כל אפילטורית שונה.

בברכת שבת שלום, אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך!

קרין :)
    13/12/2008

בנוגע לבית השחי,מה ניתן לעשות לבינתיים עד שאוכל להתחיל בטיפול שציינת? עורי בהיר והשער שחור-יש לך המלצה כלשהי שעווה וכדומה? אני מעדיפה להתרכז כרגע באזור הפנים. כמו כן אני רואה שאת מתעסקת באפילציה, שיער בפני פלומתי וחוץ משפם וגבות שכולן מסירות לא נגעתי באיזור אחר. אשמח לקבל ממך ייעוץ וכמה את גובה? תודה,ושבת שלום! =)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרין

אורית בן יהודה
    13/12/2008

היי:)

בנוגע לבית השחי, את יכולה בנתיים לגלח, לעור בהיר ושיער שחור IPL מגיב מצויין

והטיפול נעשה על שיער מגולח, כך שאין צרך לחשוש מגילוח המקום.

לגבי אפילציה, יעוץ אצלי הוא בחינם, את מוזמנת להתקשר ל 03- 9332857 אשמח לראותך.

שבת שלום.

בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו