מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמיטל19/12/2008
שלום אורית. אני עושה כל שנה עיבוי שפתיים בחומצה היאלרונית וזה ממש נמאס .הייתי רוצה לעשות עיבוי שפתיים בסיליקון ..אני יודעת את תופעות הלוואי וכל זה..שאלתי היא אחרי כמה זמן מותר לי אם בכלל להזריק סיליקון לשפתיים ?נאמר לי שרק אחרי חצי שנה.האם נכון ?או שכדאי לחכות עד לספיגה מלאה ?(עשיתי בפרלן)תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד דבר
מיטל19/12/2008אם יש לי כתרים בשיניים זה יכול למנוע ממני לעשות הזרקת סיליקון לשפתיים?(בת 25)תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון
אורית בן יהודה19/12/2008היי:)
ניתן להזריק סיליקון לאחר הזרקת חומר מילוי זמני כמו פרלן.
אם כי אני באופן אישי לא ממליצה על הזרקת סיליקון, סיליקון עלול לגרום לסיבוכים
שלא ניתן לפתור, כמו גושים, והתפזרות לא אחידה ועוד.
הסיליקון בעצם הוא לא חומר שמממלא, אלה חומר שמזריקים מס' פעמים ואז רקמות הגוף מגיבות
אליו , וגורמות לרקמה מסביבו לבנות רקמות נוספות, כל אחד מגיב אחרת , לכן מזריקים
כל פעם טיפה. זיכרי , אין חזרה לאחר הזרקת סיליקון והחומר לא נספג בגוף, הוא אצלך לכל
החיים ! אני תמיד ממליצה על חומרים טבעיים שנספגים במשך הזמן, יותר יקר אבל בטוח!
אין שום קשר בין כתרים בשיניים להזרקות.
שבת שלום, אורית בן יהודה , אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)