לוקסיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לוקסיד
    רותם
    20/12/2008

יש לי כתמים חומים מאקנה בפנים והלכתי לרופא עור אז בהתחלה הוא נתן לי להשתמש ברט-אויט וזה הוריד לי ממש קצת את הכתמים אבל הם עדיין נשארו וחזרתי אליו והוא נתן לי לוקסיד חיפשתי על זה באינטרנט וראיתי שאמרו שזה לא עוזר וזה יכול להחמיר ולהוסיף פצעים אז במה אני יכולה להשתמש שיוריד לי את הכתמים מהר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לוקסיד

הוספת תגובה

• לוקסיד

אורית בן יהודה
    20/12/2008

היי:) ברוכה הבאה לפורום.

ראשית חשוב לציין שלוקסיד ורטויט שניהם רטין A , אותו חומר רק שם גנרי(שם שניתן ע" חברות

התרופות) אחר.

רטין A , אינו גורם לפצעים, נהפוכו הוא מטפל באקנה ופצעי בגרות בין היתר,

אך לבדו הוא אינו מבהיר כתמים חומים בשל כך יש להוסיף הידרוקינון , כאשר ההידרוקינון

מדכא את המלנין שיצר את הכתם החום והרטין A גורם לקילוף ,כדי לאפשר להידרוקינון לחדור .

(ניתן להוסיף גם חומצה קוגי'ת וויטמין C). חשוב להיות במעקב של רופא או קוסמטיקאית רפואית

וחשוב יותר להקפיד על מריחת קרם הגנה מפני קרינת השמש גם בחורף ומספר פעמים ביום!

חשוב לציין , שבהבהרת כתמי עור יש להתעזר בסבלנות, התהליך לוקח זמן, קילוף

משמעותי(פילינג) אצל קוסמטיקאית פרא רפואית יזרז את הבהרת העור. כמו כן

ישנם מוצרים קוסמטיים פעילים היכולים לעזור לך בפוסט אקנה (כתמים וסימנים לאחר אקנה)

יעילים מאוד ופחות מגרים את העור .

אשמח לענות עם יעלו שאלות נוספות.

שבוע טוב, בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו