מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שפם בשעווה.h21/12/2008
שלום. הפנו אותי לכאן מפורום הסרת שיער.. מקווה שתוכלו לעזור לי.. א. אני רוצה להוריד שיער מהשפם באמצעות שעווה, ניסיתי משחה להסרת שיער מהפנים ולא רק שזה לא עזר נהיתה לי כמו כוויה כזאת על הפנים שירדה רק אחרי יותר משבוע.. שמעתי שאפשר להוריד עם שעווה רציתי לדעת אם אפשר לעשות את זה לבד בבית לעצמי? ואם כן יש שעווה מיוחדת לשפם? למקומות רגישים כמו פנים? יש איזה הגבלה כשעושים עם שעווה? (למשל שיזוף כמו בלייזר?) והאם זה עושה פצעים? יש בזה איזה סיכון לצלקות או משהו כזה? אם אפשר פרטים, הצעות אחרות (אני רוצה לעשות לעצמי בבית..), חסרונות, יתרונות אני אשמח.. ב. אני מסירה שיער בבית השחי באמצעות מכונה ואף פעם זה לא נראה חלק ויפה כמו שזה נראה על דוגמניות.. למה? מה הדרך הטובה להסיר שיער בבית השחי? תודה רבה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בשעווה
אורית בן יהודה22/12/2008היי ובוכה הבאה לפורום:)
ראשית, הסרת שיער ע"י משחה היא בדיוק כמו גילוח, רק באמצעות קרם כימי.
מאחר ונגרמה לך כוייה, למרות שחלפה כבר ,אני ממליצה בחום להשתמש
בקרם הגנה מפני שמש, כדי שלא יווצר כתם על פני העור.
לגבי שעווה, ישנה שעוות שרף מצויינת המיועדת לפנים, מומלץ מאוד להסיר
את השיער המיותר אצל קוסמטיקאית, הטיפול לא יקר , כמו כן שעווה זו נמכרת לקוסמטיקאיות
בלבד. הסיכונים בהסרת שיער בשעווה הם כמובן ,כוייה בידיים לא מיומנות, לכן המלצתי לך
לגשת לקוסמטיקאית. מלבד זאת אצל אנשים רגישים במיוחד יכולה להתפתח דלקת זקיק
השערה (פוליקוליטוס), כדי להמנע מכך יש להקפיד לחטא את מקום המריטה היטב.
לגבי הסרת שיער בבית השחי , רצוי לעבור טיפולי IPL אצל קוסמטיקאית, טיפולים
אלו לאיזור זה אינם יקרים, כך תוכלי להגיע למראה חלק , לסיום התהליך מומלץ לבצע
אפילציה (מחט חשמלית) על השיער הנותר לאחר טיפולי IPL.
מקווה שעזרתי.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!! ושאלה נוספת..
h22/12/2008לגבי השפם, יש אפשרות להוריד שפם גם באותה שיטה כמו בבית השחי? שיירד לצמיתות? אני פשוט ממש נואשת מזה.. וכבר נמאס לי להוריד כל כמה ימים.. יש איזה סיכון כשמוריד בשיטה כזאת שפם? תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
אורית בן יהודה23/12/2008היי:)
ניתן להסיר שיער בIPL שיער מאזור השפם, בתנאי שהשיער כהה ולא פלומתי מידי.
עד שלב מסויים ניתן לעבוד עם IPL , בדרך כלל השיער הנותר הוא עדין מידי ולא מגיב
לIPL או לייזר ויש צורך לסיים ע"י אפילציה איתה אפשר להסיר שיער לצמיתות.
סיכונים יש בכל שיטה שהטיפול נעשה ביידים לא מקצועיות, לכן הקפידי לקבל המלצות.
בהצלחה, אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)