מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי שאלותטל23/12/2008
שלום אורית .. שתי שאלות אלייךך ... 1) מה הדרך הביתיתי הטובה ביותר להסרת שחורים כי מתי שאני מנסה להוריד אותם אז אני עושה חזק וזה משאיר לי לפעמים סימנים (שעוברים אח"כ) 2) אני הסרתי כמה שערות מאזור הפנים עם פינצטה והם גדלו בצורה עברה ומתחת לעור איך אפשר להוציא אותם מתחת לעור ? הבנתי שעם מחט של תפירה צריך בעדינות לגרד אותם כזה האם כך נהוג ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות
אורית בן יהודה24/12/2008היי:) ברוכה הבאה לפורום.
1. לא רצוי לנסות לנקז את השחורים (קומודונים), לבד בבית, את עלוללה לגרום לעצמך
נזק בשל חוסר מקצועיות, כגון פגיעה בכלי דם והיוצרת קומפרוז (נימי דם בולטים), כמו כן
כתמי עור , לכן בבית הסתפקי בטיפול נכון בעור הכולל ניקוי והגנה על עור הפנים.
לטיפול מקצועי רצוי לגשת לאשת מקצוע.
2. מריטה של שיער פנים ע"י פינצטה, לרוב גורמת לצמיחה מוגברת , רצוי לבצע טיפול
ע"י מחט חשמלית - אפילציה לפני שהשיער יתרבה ממריטה, אז ההשקעה באפילצייה
תהייה יותר גדולה וחבל.!
לגבי שיער הצומח תחת העור ישנו תכשיר בשם "פוליסן" הממיס את העור הקרני המצטבר
על השיערה ופותר את הבעייה.- להשיג אצל קוסמטיקאיות.
ניתן אכן לשחרר ע"י מחט , אך אך ורק אצל קוסמטיקאית מיומנת בכך, אל תנסי לבד
את עלולה לגרום יותר נזק מתועלת.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרררה ....
טל26/12/2008שלום אורית קודם כול תודה על התושבות ....ויש לי עוד כמה שאלות נוספות .. 1) בקשר לשחורים - בערך תוך כמה זמן מרגע ההורדה הם יכולים לחזור שבוע שבועיים חודש ?! ויש לי את הקרם גרגירים הזה שקנית בסופאר םארם האם את ממליצה לי להשתמש בו על מנת להוציא את השחורים ?! ואיזו מאכלים גורמים להיווצרות השחורים ? האם מאכלים רבויי שמן ? או פחמימות או שניהם לא ? 2) בקשר לשיער שגודל מתחת לעור - האם אפשר להשתמש בקרם גרגיים שהזכרתי למעלה גם על מנת להוציא את השערות שגדלות מתחת לעור ? (כי על האריזה של המוצר רשום שזה מוריד תאים מתים או משו כזה וגם זה מרכך את העור אולי עי' כך יהיה קל להוריד ) ... ומתי רצוי להוציא את השערות שגדלות מתחת לעור ? האם מיד לאחר הגילוח ? או לחכות כמה ימים ואז ?.... 3) בקשר לגלילוח - תיראי אחרי הגילוח בין עם סכין בין עם מכונה נוצרת לי אדמומיות כזו שניראת כמו פעים כאלה לא בידוק פצעים אבל שמסכלים על זה מהצד האדמומיות ניראת כך ... והיא יכולה להימשך ככה אחרי כמה שעות אחרי הגילו ואפילו לאחר כמה ימים יהיה קצת אדמומיות למה זה כך וכיצד אפשר למנוע זאת ? (אוסיף ואמר שעורי בהיר יחסית אולי זה ביגלל זה או בגילל רגישות של העור ) תודה על הסבלנות והיחס :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזררה....
אורית בן יהודה26/12/2008היי:)
1.זמן חזרת הנקודות השחורות שונה מאחד לשני.
קרם גרגירים עוזר לנקות הצורה יסודית את עור הפנים, אך הוא לא "מוציא" שחורים.
לגבי מאכלים, כיום יש סברה שמוצרי חלב ובשר המכילים בימינו הרבה הורמונים, עלולים להחריף
אקנה ועור שמן, נסי להמנע תקופה וראי איך הדבר משפיע עליך.
לגבי שאר המאכלים : את יכולה לבדוק את השפעת המאכלים השונים על עורך בשיטת האלימנציה,
זאת אומרת להוריד לתקופה מסויימת שוקולד למשל ולראות איך הדבר משפיע וכך
לגבי כל מוצר מזון שאת חושדת שמשפיע לרעה על עורך.
2. קרם גרגירים בדרך כלל לא מספיק כדי לשחרר שיערה קלועה.
3. התופעה שאת מתארת אחרי גילוח או מריטה נקראת פוליקוליטוס(דלקת זקיק השערה)
ניתן להמנע ממנה ע"י שימוש בפוליסן אותו הזכרתי כבר.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)