מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול פוטותרפי לאקנה וערכת אקטילייןאני19/01/2009
שלום , אני בן 13.6 ויש לי פצעים ברמה נמוכה עד נמוכה מאד ( רופאת העור שלי אמרה לי ) אך בכל זאת הפצעים שיש לי , יהיו כמה שיהיו , מפריעים לי , גורמים לי לאי נוחות ולבושה. הרבה פעמים אני נאלץ לשים מייק אפ כדי שלא ייראו את האדמומיות של הפצעונים. חשבתי על טיפול פוטותרפי ורציתי לשאול מה דעתך על טיפול זה , והאם את ממליצה לי לעבור אותו. בקשר לערכת אקטיליין , רציתי לדעת אם את מכירה את הערכה , אם יש לך ניסיון איתה ואת יכולה להמליץ או לא להמליץ לי על שימוש בה. אשמח לתשובה מהירה , כבר שלחתי את שאלתי בכמה אתרים שונים אך ללא תשובה , אשמח אם את תעני לי כי איני רוצה לעשות טיפול או להשתמש בתכשיר או מוצר כלשהו ואח"כ להתחרט על כך. בתודה ענקית מראש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פוטתרפי וערכת אקטליין
אורית בן יהודה19/01/2009היי:) ברוך הבא לפורום.
ערכת אקטיליין היא ערכת טבעית לניקוי רעלים, ולהשלמת חסרים בתזונה.
אני לא חושבת שערכת אקטליין היא הפתרון בשבילך ,בעם אתה בחור בריא , אינך זקוק
לניקוי רעלים, לגבי תוספי התזונה, אתה זקוק להם רק במידה ואינך אוכל מאוזן.
אוסיף ואמר כי איני מכירה את פעילות הערכה באופן אישי לכן אני מביעה כאן רק דעה אישית.
אקנה נובעת מסיבות רבות החל מסיבות הורמונליות, אצל נער בגילך עולות רמות הטוטסטרון
(ההורמון הגברי) דבר העלול אצל אנשים הנוטים לכך להתפרצות אקנה.
לגבי טיפול פוטותרפי, טיפול זה מתבסס על הקרנת אור כחול באורכי גל של כ 420-440 ננומטר,
אורכי גל אלה פוגעים בחומר בשם פופירינין הרגיש לאור הכחול ומופרש ע:י חיידק ה P.ACNES
האור הכחול הורס את הפורפירין וזה מפריש רדיקלים חופשיים הגורמים להרס החיידק.
יחד עם הטיפול הפוטותרפי יש להתאים טיפול נכון לשימוש בייתי, בדרך כלל מדובר
בבנזואיל פרוקסיד בריכוז של 5%. אך כל מקרה לגופו לפעמים משלבים קילופים עדינים
לריפוי האקנה בסיום הטיפול הפוטותרפי.
חשוב לציין כי הטיפול נעשב בסדרה של לפחות 8 טיפולים כפעמיים בשבוע.
ויש להגיע לטיפולים בזמן ולשמור על העור בבית לפי הוראות הרופא או הקוסמטיקאית המטפל/ת.
הטיפול הפוטותרפי הוא טוב ויעיל.
כמובן שאתה צריך אבחון של איש מקצוע כדי לקבוע שהטיפול אכן מתאים לך.
מקווה שעזרתי
במידה ועולות שאלות נוספות אשמח לענות.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ...
בדוי30/01/2009אני שאלתי את השאלה שהכותרת שלה היא " טיפול פוטותרפי וערכת אקטיליין . רציתי להגיד תודה רבה . שאלתי את אותה השאלה בפורומים רבים , ואת היחידה שענתה לי תשובה טובה שעזרה לי באמת ואני מעריך את זה מאד. אבל יש לי עוד שאלה : בד"כ מקבלים לטיפול אנשים / ילדים שיש להם אקנה ברמה קלה עד קלה מאד ? , כמה לדעתך אמור לעלות הטיפול ? , האם את עושה את הטיפולים האלו ? ושאלה אחרונה , על איזו משחה ( רצוי לא ג'ל ) את ממליצה לי לטיפול יעיל ומהיר מאד באקנה ? שוב , תודה רבה ושבת שלום !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך...
אורית בן יהודה31/01/2009היי:)
מאחר ושאלת כמה שאלות , עניתי לך ואתה יכול לקרוא בתשובותיי הקודמות.
אני אכן עושה טיפולי פוטותרפי למי שהטיפול מתאים לו.
מחירים אני לא כותבת בפורום אתה יכול להתקשר למכון ו/או לשלוח לי מייל
כל הפרטים רשומים ליד חתימתי האישית.
בברכת שבת שלום ,אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)