שלום אורית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אורית
    מיכל
    28/01/2009

אורית שלום, אני אפילטורית מתחילה. רציתי לדעת על איזה מכשיר אפילציה את ממליצה (מהדיגיטליים כמובן), האם שמעת על ROSS, או על top epil blend classic, או על כל מכשיר אחר... וכמו-כן, האם את ממליצה לקנות יד שניה. המון תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום אורית

הוספת תגובה

• מכשיר אפילציה

אורית בן יהודה
    28/01/2009

היי:) ברוכה הבאה לפורום.

ראשית המון הצלחה במקצוע החדש.

לגבי מכשירים, אני אפילטורית כבר 20 שנה ועבדתי עם מספר מכשירים, מנסיוני אין משמעות
    למכשיר חדש או דיגיטלי, תהליך צריבת שורש השערה, תלוי בכשרונך בלבד.
    לדעתי את בהחלט יכולה לקנות מכשיר יד שנייה , יש רבים כאלו ,אני מאוד ממליצה על המכשירים
    של אלקטרו קנול, גם אתם את יכולה להשיג במחיר מצויין יד שנייה, תמיד תוכלי ללכת לאלקטרו קנול לבדיקת המכשיר . מנסיוני מכשירים אלו דווקא הלא דיגטלים והישנים יותר נוטים פחות להתקלקל ועושים עבודה יפה בידיים מקצועיות. אין צורך לקחת משכנתא!!!

המון בהצלחה ,אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית תודה - שאלה נוספת

מיכל
    28/01/2009

יש באפשרותי להשיג מכשיר של ROSS, שמעת עליו? ותודה על הברכות והאיחולים :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אורית בן יהודה
    29/01/2009

היי:)

שמעתי על המכשיר , במידה והמחיר סביר ואת מרגישה נוח לעבוד איתו, לכי על זה ובהצלחה.

אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוכרת מכשיר ROSS

מזל
    22/03/2009

אני מוכרת מכשיר אפילציה של ROSS , נרכש לפני כ 10 שנים בכ- 16000 ש"ח. נעשה בו שימוש של כחצי שנה בלבד ומאז הוא ממתין בארון .( עזבתי את התחום.) מי שתרכוש אותו תעשה את עסקת חייה. המכשיר נמכר ברבע מחיר . ניתן לפנות אלי למייל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרפי, כתובת מייל!!!

אורית בן יהודה
    23/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו