לייזר או אינפרא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר או אינפרא?
    יולי
    28/01/2009

ברצוני לעבור הסרת שיער באיזור המפשעות ובבית השחי. התחלתי לברר פרטים על השיטות השונות. הקוסמטיקאית שלי המליצה לי על אינפרא אדום, בעוד שחברה שלי סיפרה לי שהיא עשתה לייזר בפרופורציה. כיצד אדע מה הכי טוב ובריא לעורי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר או אינפרא?

הוספת תגובה

• לייזר או אינפרא

אורית בן יהודה
    29/01/2009

היי:) ברוכה הבאה לפום.

לייזר הוא אור באורך גל אחד, המועבר דרך השערה ונקלט על ידי המלנין בזקיק. אנרגיית האור הופכת לחום של 70 מעלות באלפית שנייה, המקריש את החלבון בזקיק ומנתק את כלי הדם המזינים אותו. הלייזר הוא מאוד עוצמתי ואף כואב , יש למרוח משחת אילחוש לפני.איזור המפשעה הוא כהה יותר וככל שהאזור כהה יותר כך הסכנה לכאב ולכוויות גדולה יותר,
    לעומת זאתבמכשירי אינפרא IPL יש אורכי גל משתנים , גם הם מקרישים את החלבון בזקיק השיערה ועושים אותה עבודה. במכשירים חדישים יותר של אינפרא(אינפרא=IPLׂ )יש אפשרות
    להתאים את התוכנה לסוג השיער (עובי) בשלבי הטיפול השונים, הוא פחות כואב ואין צורך באילחוש.
    בנוסף האזורים אותם הזכרת מגיבים נהדר להסרת שיער (בתנאי שאין בעיות הורמונליות) באינפרא.
    רבים מהמכונים הגדולים הכניסו מכשירי IPL בנוסף ללייזר בגלל הסיבות אותם הזכרתי.

לדעתי מכשירי IPL יותר בטוחים והתוצאות יפות. (בידיים מקצועיות).

מקווה שעזרתי.
    בהצלחה אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן ללא ספק דבריה של אורית נכונים

ג'יזל..
    04/02/2009

האינפרא עונה לחתך גדול יותר באוכלוסיה... והתוצאות טובות יותר .
    קרן האינפרא אינה פולשנית כמו הלייזר.וכמובן שגם לא כואבת. {חשוב מכשיר חדיש וידע מעמיק ומקצועי.}
    בהצלחה.
    ג'יזל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק אפילציה

דניאלה
    13/02/2009

זו השיטה הכי יעילה ובטוחה. אני עשיתי בית שחי ועכשיו אני עושה מפשעות... השיער בבית השחי פשוט לא צומח, וזה פשוט כיף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו