אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה
    בדוי
    30/01/2009

שלום לכם , אני בן 13.9 ויש לי אקנה ברמה קלה עד קלה מאד (לפי אבחנתה של רופאת העור נטליה נפטולייב). אני שמעתי על טיפולים פוטותרפים לאקנה , שמעתי שהם לא כואבים , לא מזיקים , ויעילים מאד . אפילו כבר ביררתי מחירים . אשמח לקבל המלצות ו/או מידע הקשור בטיפולים אלו וכמה שיותר מהר. ולגבי ערכת אקטיליין , נכנסתי לאתר שלהם וקראתי שהערכה מדהימה. האם יש לכם ניסיון עם הערכה ? , ממליצים ? , לא ממליצים ? ולבסוף , אם ידוע לכם על משחה יעילה ( רצוי לא ג'ל ) לטיפול באקנה בכמה שיותר יעילות וכמה שפחות זמן . תודה רבה , ומקווה לתשובה מהירה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• אקנה

אורית בן יהודה
    31/01/2009

היי:)
    טיפולי פוטותרפיה אכן לא כואבים ויעילים מאוד בשילוב חומרים לשימוש ביתי ו/או פילינגים
    קלים לריפוי אקנה.
    משחה טובה לריפוי אקנה (רפואית ניתן להשיג בבתי מרקחת) היא משחה המבוססת על בנזואיל פרוקסיד רצוי עד 5% כדי לא לגרום גירוי יתר, משחה זו גם מתאימה השילוב טיפולי פוטותרפיה.
    לגבי ערכת אקטיליין כבר עניתי לך.
    בברכה אורית בו יהודה אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית

בדוי
    31/01/2009

קודם כל תודה , דבר שני ראיתי שהמלצת למישהו בפורום על מוצרים של ביופור -דרמה סל לריפוי של האקנה . האם את ממליצה לי על תכשירים אלו ? ואיפה אפשר להשיגם ? ועוד שאלה , אני ממש רוצה להסתיר את הפצעים , בעיקר כשאני הולך לבית הספר .. יש מייק אפ נטול שומן OIL FREE , גם מייק אפ כזה אינו מומלץ ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו