אינפרא אדום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינפרא אדום
    אורלי
    08/02/2009

האם יש צורך להמתין תקופה בין הורדת שיער בשעווה בפנים לבין התחלת טיפולי אינפרא אדום( כמו בליזר שצריך להמתין שלושה חודשים לאחר הסרת שיער בשעווה), בנוסף האם יש צורך לגלח את האזור לפני (זה קצת מפחיד באזור הפנים) או שעובדים על השיערה כמו שהיא ואז היא נושרת??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינפרא אדום

הוספת תגובה

• אינפרא אדום

אורית בן יהודה
    09/02/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    כן, יש צורך להמתין לדעתי כחודש וחצי כדי שכל השיער יגדל מחדש.
    לגבי גילוח, ישנם מכשירי אינפרא אדום שניתן לעבוד על השיער ללא גילוח, מכשירים אחרים מחייבים
    גילוח. בכל אופן אני ממליצה לך לעבור בירור הורמונאלי בשל השיעור בפנים, בעם יש בעיות הורמונליות, תמיד כדי לאזן את המערכת ההורמונלית לפני הסרת שיער.
    בנוסף מנסיוני ברוב איזורי הפנים רצוי לעשות אפילציה, או שילוב של אפילציה ואינפרא.
    הדגשתי את הנושא ההורמונלי משום שיש לי מטופלות שסובלות מבעיות הורמונליות שעברו טיפולי הסרת שיער בלייזר בעודן לוקחות גלולות וברגע שהחליטו להפסיק את הגלולות כל השיער חזר וגרוע יותר, כיום ללא גלולות אני מטפלת בהן בהצלחה אך ורק ע"י אפילציה שהיא השיטה הטובה ביותר להסרת שיער בפנים, מכשירי האינפרא והIPL עובדים נהדר על איזורים שונים בגוף כולל איזור הפאות במידה וסוג השיער מתאים ואין בעיה הורמונאלית.
    לכן, אני ממליצה לך להתייעץ עם קוסמטיקאית מנוסה ובקיעה בנושא הסרת שיער וההשלכות של המערכת ההורמונלית על תוצאות הטיפול וזאת כדי לקבל את התוצאות הטובות ביותר.
    בהצלחה, אורית בן יהודה ,אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו