הורדת שיער באיזור הערווה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שיער באיזור הערווה
    שירן
    10/02/2009

שלום רב, ברצוני להתייעץ איתך לגבי בעייתי... לפני כ-9 שנים הסרתי שיער בלייזר במפשעות ובאיזור הערווה אך השיער חזר ,לא באותה כמות כמובן אך זה עדיין הפריע לי ולכן לפני כמספר חודשים התחלתי שוב טיפולים (טיפול שלישי) הבעיה היא שאני מאוד כהה באיזור הערווה ולאחר הטיפול השני נשארו לי צלקות לבנות כמו לאחר קילוף כוויה וכתמים חומים (פיגמנטציה) בנוסף לכך השיער חוזר ולא יורד אני רק סובלת כאבים והשיער צומח שוב, מכיוון שהאיזור הוא כהה וגם השערה כהה. בטיפול השלישי הרופאה המטפלת שלי אמרה שהיא לא ממליצה לי להמשיך ולהוריד שיער בכל איזור הערווה כי היא לא רואה שזה יצליח בגלל הכהות והפיגמנטציה והציעה לי לעשות פילינג להבהיר את המקום... שאלתי היא האם יש פיתרון לכהות הזו? והאם יש דרך אחרת להוריד את כל השיער מהאיזור הזה כי זה מפריע לי ולא אסטטי בעיניי. אודה לך על תשובתך... שירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שיער באיזור הערווה

הוספת תגובה

• הסרת שיער וכויות

אורית בן יהודה
    11/02/2009

היי:) ברוכה הבאה לפורום.
    צר לי לשמוע על בעייתך, כתמים לבנים נקראים היפו פיגמנטציה ולא תמיד ניתנים לטיפול, כתמים חומים ניתנים לטיפול , עלייך לגשת לרופא עור כדי שיתאים לך טיפול המתאים לאזור בעייתי זה.
    אזור הערווה הוא איזור הורמונלי מובהק, לא ניתן להפתר מכל השיער שם, עצתי לך: ראשית טפלי בבבעיית הכתמים.
    אח"כ אני מציעה לך לנסות ולעבןר טיפולים, לא בלייזר , באינפרא אדום ברמות נמוכות, מנסיון
    הדבר לא גורם לכויות כמו עם לייזר, אך יש צורך ביותר טיפולים (אזור הורמונלי) בין טיפול לטיפול האזור יהייה חלק, ותזדקקי לטיפולי תחזוקה, עדיף כך מאשר טיפול במכשיר אגרסיבי מידי.

מקווה שעזרתי.
    בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו