מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער באיבר המיןלינוי11/02/2009
שלום, אני מסירה שערות מאיבר המין בגילוח מגיל 15 וחצי (כיום אני בת 17 וחצי), אך לאחרונה החלטתי לנסות דרך אחרת יעילה יותר. חברות שלי עושות אינפרא אדום באזור זה אך אני חוששת מאד מפני פגיעה בפוריות, לכן אני לא אעשה זאת, אך בכל זאת חשוב לי מאוד להיות חלקה, ונקייה ובמיוחד לא עוקצת שם למטה-בשבילי ובשביל חבר שלי. אני מתביישת ללכת לקוסמטיקאית שתטפל לי שם בעיניינים אז ניסיתי לעשות לעצמי שעווה אבל זה כאב חבל על הזמן.. האם יש דרכים אחרות להסרת שיער מאיבר המין באופן עצמי כך שאני אהיה חלקה ולא עוקצת? אני אשמח לתשובה. בתודה מראש לינוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער באיבר המין
אורית בן יהודה13/02/2009היי) ברוכה הבאה לפורום.
אין דרך אחרת מלבד גילוח ושעווה, מלבד הסרת שיער באינפרא אדום -IPL, למכשירים אלו אין שום השפעה על הפוריות בהווה ובעתיד, הם גם אינם יוצרים קרינה מייננת (קרינה כמו של רנטגן, מקרוגל) ואינם גורמים לשינויים בתא (בקיצור לא מסרטן!).מקווה שהרגעתי אותך מבחינה בריאותית.
לגבי הבושה שלך שמובנת בשל גילך הצעיר. קוסמטיקאיות המסירות שיער רגילות להסיר שיער גם מאיזורים אינטימיים , את פשוט צריכה לעבור את מחסום הבושה, אחרי בפעם הראשונה יהיה לך יותר קל. את יכולה תחילה ללכת עם חברותייך עד שתביני את התהליך שהוא פשוט יעיל ולא כואב.
בהצלחה
מקווה שעזרתי.
בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)