הסרת שיער באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער באיבר המין
    לינוי
    11/02/2009

שלום, אני מסירה שערות מאיבר המין בגילוח מגיל 15 וחצי (כיום אני בת 17 וחצי), אך לאחרונה החלטתי לנסות דרך אחרת יעילה יותר. חברות שלי עושות אינפרא אדום באזור זה אך אני חוששת מאד מפני פגיעה בפוריות, לכן אני לא אעשה זאת, אך בכל זאת חשוב לי מאוד להיות חלקה, ונקייה ובמיוחד לא עוקצת שם למטה-בשבילי ובשביל חבר שלי. אני מתביישת ללכת לקוסמטיקאית שתטפל לי שם בעיניינים אז ניסיתי לעשות לעצמי שעווה אבל זה כאב חבל על הזמן.. האם יש דרכים אחרות להסרת שיער מאיבר המין באופן עצמי כך שאני אהיה חלקה ולא עוקצת? אני אשמח לתשובה. בתודה מראש לינוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער באיבר המין

הוספת תגובה

• הסרת שיער באיבר המין

אורית בן יהודה
    13/02/2009

היי) ברוכה הבאה לפורום.
    אין דרך אחרת מלבד גילוח ושעווה, מלבד הסרת שיער באינפרא אדום -IPL, למכשירים אלו אין שום השפעה על הפוריות בהווה ובעתיד, הם גם אינם יוצרים קרינה מייננת (קרינה כמו של רנטגן, מקרוגל) ואינם גורמים לשינויים בתא (בקיצור לא מסרטן!).מקווה שהרגעתי אותך מבחינה בריאותית.
    לגבי הבושה שלך שמובנת בשל גילך הצעיר. קוסמטיקאיות המסירות שיער רגילות להסיר שיער גם מאיזורים אינטימיים , את פשוט צריכה לעבור את מחסום הבושה, אחרי בפעם הראשונה יהיה לך יותר קל. את יכולה תחילה ללכת עם חברותייך עד שתביני את התהליך שהוא פשוט יעיל ולא כואב.

בהצלחה
    מקווה שעזרתי.
    בברכה אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו