פוליסן ................

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליסן ................
    טל
    12/02/2009

אורית שלום ... תיראי אני בן בגלי ההתבגרות ... ורציתי לישואל אותך משהו .. תיראי אחרי גילוח לפעמים ישלי אדמומיות ראיתי שרמשת פה שזה ניקרא דלקתזקיקה השערה .... והמלצת על שימוש בפוליסן , ויש לי באזור הסטנר גם קצת כמה שערות שלמרות הגילוח הם לא מתגלחות מממש (כאילו הם לא מגיעים לרמת גילוח שלא רואים אותם עדיןן נישאר ממש קצת ) וזה ניראה לי ביגלל שבאזור זה בעבר תלשתי כמה עם פינצטה וראיתי פה באתר שגם המלצת על הפולסין הזה שרשמתי לעיל ... אז השאלות שלי אליך הם .. 1) איכן אפשר להשיג את הפולסין הזה ? האם חוץ מקוסמטיקאית אפשר להשיג באיזשהו פארם או משהו ? ומה מחירו ? 2) האם הפולסין הזה הוא באמת יעיל ועוזר ? והאם הוא אפילו עוזר נגיד לגברים שמתגלחים ועדיין אחרי הגילוח לא רואים את העור חלק אלא רואים קצת שערות עדיין ... האם גם לרמת כזאת הוא עוזר ? תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוליסן ................

הוספת תגובה

• פוליסן

אורית בן יהודה
    13/02/2009

היי:) ברוך הבא לפורום.

ראשית, לא כל אדמומיות הא דלקת זקיק השערה, לפעמים אצל בחורים עם עור רגיש נוצרת אדמומיות כתגובהלמגע (סכין הגילוח). במקרה כזה, רצוי למרוח אלוורה, או גל לאחר גילוח לעור רגיש.
    דלקת זקיק השערה (פוליקוליטוס) מופיעה כפצעונים קטנים עם ראש מוגלתי.
    לגבי השערות שלא מתגלחות: אפשרות אחת שהשערה קלועה מתחת לעור ,במקרה כזה טיפול בפוליסן יעיל מאוד.
    אפשרות אחרת היא שימוש בסכין גילוח לא איכותי,פוליסן לא עוזר לשערות רגילות שלא מתגלחות במקרה כזה רצוי שתשקיע בסכין גילוח איכותי.
    לסיכום: פוליסן יעיל לשחרור שערות קלועות מתחת לעור ולדלקת זקיק השערה, ניתן להשיג אך ורק אצל קוסמטיקאיות, מחירים אני לא מציינת בפורום.

שבת שלום, אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליסן

טל
    24/02/2009

שלום אוריצ זה שוב אני :) קודם כל תודה על התשובה ... שנית אם מכונתה הגילוח שלי באזור השפם מגלחת טוב אבל באזור הסנטר זה לא מתגלח ברמה חלק ועדיין נישארות שערות קטנות ( בעבר תלשתי בפינטצה באזור הסנטר ) אז זה הואמר שזה שיערה קלועה לא .? ולמרות שאמרת שאת לא מפרסמת מחירם באתר אשמח אם תעני לי האם הפוליסן הזה זה מוצר גדול או קטן ? והאם הוא עולה יותר מ50 או יותר מ100 תעזרי לי מאוד אם התושבה תודה רבה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליסן

אורית בן יהודה
    24/02/2009

היי:)

בלי לראותך לא אוכל לאמר לך העם זו שערה קלועה.
    גש לקסמטיקאית, רק אצל קוסמטיקאיות ניתן להשיג פוליסן, היא גם תוכל
    לענות על כל השאלות שאני לא יכולה דרך הפורום, המחירים: בקבובקון קטן פחות או יותר כ50 ש"ח הגדול מעל ל100 אבל הרבה יותר משתלם.

ערב טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו