שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רויטל
    18/02/2009

אני בחורה די שעירה אפשר לומר, למרות שבמבט ראשון לא נראית כך בכלל. בפנים אין לי שיעור מטורף, אך בגוף יש לי בכל האזורים. החל מהרגליים ירכיים מפשעות בטן חזה ידיים... חלק מהאזורים זה יש לכל אחד, אך זה גדל מהר מאוד יחסית ונראה לי לא נורמלי כל כך. על הכל עוד אפשר להבליג ולהסתדר עם הורדת שיער אך הבטן והחזה נורא נורא מציקים. אני מורידה שם שיער בדכ עם משחה... אך חייבת להיות דרך להיפטר מזה לצמיתות. זה מוריד מהבטחון העצמי, וזה הכל מבחירת בגדים ללא מחשוף ועד ליחסים עם בנים. תודה לאל אין לי חבר קבוע אז אני מורידה רק כשצריך אבל זה מספיק מעיק גם ככה. אני חיילת, והלכתי לעשות בדיקות הורמונליות, שזה גם היה חתיכת סיפור בפני עצמו. היו צריכים לבדוק לי כל מיני הורמונים, כולל טסטוסטרון אבל בתשובות לא היה טסטוסטרון. לא יודעתלמה לא בדקו את זה, אבל אנדוקרינולוגית בפורום אחר אמרה שחייבים את התוצאות של זה כדי לדעת . לחזור על כל התהליך כדי לבדוק את זה שוב זה סיפור די רציני. מה גם שהכל מתועד במחשבי הצבא ולכל אחד יש גישה אליהם וזה לא הכי נעים... אז אני רוצה לחכות לשחרור בדצמבר ואז לעשות את זה. הבעיה זה שיש גם קיץ באמצע... באסה רצינית. חשוב גם לציין שאמא שלי היא ה-כ-י לא שעירה שיש. רק רגליים ובית שחי פעם ב.. אפילו לא גבות ושפם. כמו כן אין לי השמנת יתר בכלל ולא אקנה. מעולם לא לקחתי גלולות אז אני במצב הטבעי שלי לגמרי. ועוד משהו. אם אני רוצה להוריד מפשעות בלייזר או אינפרא, אני יכולה לעשות את זה לא מלא אבל בצדדים ועדדד האחורה...? אפשרי דבר כזה? כי זה גם מאוד מפריע. השאלה זה מה עושים מכאן? אני באמת כבר אובדת עצות... בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

אורית בן יהודה
    19/02/2009

הי) ברוכה הבאה לפורום.
    אכן בצבא קצת בעיתי להגיע לרופא, אך האנדרוקרינולוגית מהפורום צדקה, את חייבת בדיקה גם
    של טוסטטסטרון.
    אני מציעה לך לנסות לקבוע תור לגניקולוג, גם הוא יכול לתת לך בדיקה ספיציפית זו ובנוסף בהזדמנות זו בקשי הפנייה לאולטרסאונד כדי לשלול בעייה של שחלות פוליציסטיות, גם בעיה זו יכולה לגרום לשיעור ייתר.(יותר ויותר בנותסובלות כיום מהבעיה)בנתיים את יכולה להמשיך להסיר שיער ע"י משחה או גילוח (זה ממש אותו הדבר).
    את בהחלט יכולה להסיר שיער מהמפשעות וגם מאחורה , אך אני ממליצה לך לעשות זאת ע"י אינפא-IPL ולא ע"י לייזר מאחר ואלו אזורים רגישים מאוד.
    לגבי השאר פשוט גלחי, עד שיהיו לך כל התשובות, הדבר לא יפגע בהסרת השיער בעתיד מאחר שככול שהשיער חזק ושחור יותר, הסרת שיער ע"י אינפרא וכדומה קלה יותר, רק עשי זאת שאת מאוזנת הורמונלית.

זכרי, הסרת שיער בלייזר, אינפא - IPL מסירה כ80% מהשיער , במידה ואת רוצה להיות חלקה לגמרי לצמיתות , תתצתרכי לסיים ע"י אפילצייה , זו השיטה היחידה שמסירה שיער לצמיתות.

מקווה שהרגעתי, ערב טוב, אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו