הרבה שאלות לאוריתוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרבה שאלות לאוריתוש
    בדוי
    18/02/2009

אורית , קניתי מסיכת בוץ וסבון פנים לעור שמן של חברת " אהבה " ים המלח , השתמשתי בהם רק כמה פעמים בנתיים ואני מרוצה מאד . מחר אני מוזמן לכנס של דוגמנים ( אני מדגמן ) ורציתי לשאול מה אני יכול לעשות בפנים , עם הבוץ , או עם כל דבר אחר ( עדיף משהו שאני יכול לעשות בבית בלי חומרים מיוחדים ) כדי שאראה מחר טוב מהרגיל . האם יש טיפול שיעזור לעור שלי להראות חלק , יפה , קורן וטוב יותר בתוך זמן קצר כזה ? ואם כן , ואהיה מרוצה מהטיפול וארצה להמשיך בו , כל כמה זמן כדאי לי לעשות אותו ? דרך אגב , נכנסתי לפורום " יופי " באתר ושאלתי שאלה לגביי איך אוכל להסתיר את פצעי הבגרות שלי , מה לעשות ? ! ואילה המליצה לי להגיע לסניף של בית הספר לאיפור של רווית אסף בב"ש ושם יתאימו לי מייק אפ לפנים , שגם יסתיר וגם לא יזיק לפניי . מה את אומרת ? , רוצה לשתף אותי בדעתך ? , את ממליצה על מייק אפ כלשהו שיסתיר הכל ( גם בשמש )? מייק אפ של חברה מסוימת ? אם כן , אשמח לשמוע גם חוות דעת ממך . תודה רבה , ובלי קשר , אשמח לקבל טיפים לטיפולי פנים ( גם לפצעי בגרות וגם בלי קשר ) שייגרמו לעורי להראות טוב , יפה , זוהר , קורן ובריא יותר מתמיד ! ועוד שאלה קטנה , שכרגע נזכרתי בה . יש שמפויים מסוגים שונים שיש בהם שמנים צמחיים כמו אובלפיחה , רוזמרין וגם סבונים ושמפויים עם שמנים ארומטיים . עד לא מזמן השתמשתי בסבון אובלפיחה והפסקתי בגלל שהוא מרובה בשמן האובלפיחה ופחדתי שזה יזיק לי לפנים . האם אני צריך לחשוש ? האם שמנים אלו או שמנים בכלל מכל סוג עלולים להזיק לעורי ? סליחה על כל השאלות , פשוט אני סומך עלייך ויודע שממך אקבל תשובות מספקות וטובות (: תודה רבה לך ולילה טוב ! ( מקווה לתשובה מהירה כי מחר כנס הדוגמנים ) בדוי ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרבה שאלות לאוריתוש

הוספת תגובה

• הרבה שאלות

אורית בן יהודה
    20/02/2009

היי:)
    נראה לי שאיחרתי בתשובה, פשוט הייתי עסוקה בטירוף בימים האחרונים, קבל התנצלותי.
    בכל אופן ,אתה בהחלט יכול להשתמש במסיכת הבוץ, כל עוד אתה לא מייבש מידי את הפנים.
    לגבי מייק אפ, אני באמת לא מומחית לאיפור נראה לי שכדי לך לקבל את עצתה של איילה מפורום "יופי".
    לגבי טיפול בעור שמן ובאקנה, אני ממליצה לך לגשת לאיבחון אצל קוסמטיקאית , יש המון חומרים טובים ויעילים, ישנם טיפולים פוטותרפיים(טיפול ע"יי אור כחול באקנה) . ישנה סידרת טיפולים חדשה של חברת קארט , הקוסמטיקאית מורחת לך פילינג בקליניקה מציידת אותך בספריי נלווה,
    הטיפול פותר את בעיית הפצעים במהירות, ניתן לעשותו בסדרה של ארבעה טיפולים ובמידת הצורך בשילוב פוטותרפיה. ישנם חומרים נהדרים למשל קרם "אזלק" של חווה זינגבויים עם חומרים נלוים.
    הסדרה לאקנה של חברת "ביופור". חומרים של חברת NBC לאקנה ועוד הרבה...
    אך כדי להתאים את הסדרה או הטיפול הנכון עבורך, יש צורך לאבחן את עור פנייך במקצועיות.
    אני כן יכולה להציע לך, לנקות את פנייך ביסודיות בסבון ומי פנים (שיותאמו לך באופן אישי) ולהשתמש במגבות חד פעמיות לניגוב הפנים כדי לא להעביר זיהום ובכך להחמיר את הפצעים,רצוי בנוסף להחליף ציפית לכרית לעיתים קרובות , במידה ואתה משתמש במייקאפ הוא צריך להיות נטול שומן ורצוי לנקותו מהפנים בהזדמנות הראשונה שאתה חוזר הבייתה, עור שמן מתפקד טוב יותר שהוא נקי ומאוזן.
    שימוש בשמפו לראש עם תמציות שמנים לא מהווה בעייה מאחר והשמפו נשתף לחלוטין.
    שימוש בסבונים לפנים על בסיס שמנים לא מומלץ ,עלול לגרום להתפרצות אקנה .

שבת שלום:)
    אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו