טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך
ברצוני לשאול אותך לטיפול לקופרוז מהו המוצר שיכול לעזור,מפני שיש לי מידי פעם קופרוזים המופיעים בעור,למרות שאני מטפחת את עצמי ושומרת על ניקוי יסודי של העור.(ניקוי, פילינג ומסיכה)
יש לציין שאני משתמשת במוצרים של גינו ובסבוקלם.(הנני בת 44)
אשמח אם תייעצי לי על מוצר שיכול לעזור,למצבי קופרוז
בתודה מראש
דליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תכשירים נהדרים לטיפול והרגעת קומפרוז: D RED של חברת הוליללנד , סרום לשעות היום וקרם לילה.חשוב להדגיש שפילינג ע"י שפשוף מחריף קומפרוז , כמו כן עישון ,שתיה חריפה, סאונות ומקלחות חמות מידי. כמו כן חשוב להמנע ככל האפשר משיזוף ולהשתמש באופן קבוע מספר פעמים ביום במסננן קרינה 30 SPF לפחות.
שבת שלום , אורית בן יהודה אורמדיקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד