טיפולי פלינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי פלינג
    חלי
    21/02/2009

לאורית שלום לך. הייתי מבקשת את תגובתך לנושא שמאוד מפריע, לי וגרם היום פשוט לא להאמין באנשים שנותנים את שרותי הקוסמטיקה , איתך הסליחה אך תקני אותי ובכן לקראת חתונת בתי רציתי להראות הכי טוב, כמבן התעניתי הרבה כ - 10 חודשים לפני האירוע אני בת 52 עורי יפה יחסית, מסביב לעניים יש לי קמטים, עשיתי ניתוח והורדתי את המשקפיים, ולכן היה לי חשוב לעשות טיפול מיוחד הלכתי על בוטוקס התענינתי בכמה מקומות פרופוציה, וגם ע"י מכשיר מיוחד בעל סיכות, לא זכור את שמו. בקיצור, בסוף הגעתי לקוסמטיקאית שאני מכיר פרא רפואית, היא שללה את הבוטוקוס והציע פלינג בפנים עם חומצה.... וטיפול מסביב לעניים כל זה בסך של 2700 שקל- ל - 5 טיפולים ועוד קרים בקיצר יצאתי בנזק 4,600 ש"ח שהאמת לא ראיתי שום שינוי , נראה כמו לאחר טיפול פנים רגיל. ובנוסף הציעה לי טיפול בעניים ע:י הילאורנית טיפול זה 1000 ש"ח. והבטחה שזה סוף הדרך. אני מרגישה פשוט חוסר אמון מוחלט וסחיטת כספים שאני עדיין משלמת, אנא הצעתך\ אני צריכה היום קרמים שאני השתמש בבית , אלא שבכל מקום סופר פארם מתלבשים עליך ומנסים למכור ורק למכור האם תוכלי להמליץ לי על קוסמטיקאית א מ י נ ה . תודה חלי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי פלינג

הוספת תגובה

• טיפולי פילינג

אורית בן יהודה
    21/02/2009

היי) ברוכה הבאה לפורום.
    ראשית אינך צריכה להתנצל על חוסר אמונך בעולם הקוסמטיקה.
    כקוסמטיקאית העובדת 20 שנה אני מסכימה איתך לגמרי, ישנן קוסמטיקאיות אשר מחוסר ידע או חוסר יושר מוציאות שם רע למקצוע!
    דוגמה לחוסר ידע או חוסר יושר הוא הטיפול ב1000 ₪ על החדרת חומצה הילארונית לאזור העניים ל"העלמת קמטים":עובדה מדעית היא שמולקולת החומצה ההילארונית גדולה מידי ואינה יכולה לחדור בטיפול קוסמטי לעומק העור.
    החומצה ההילארונית חודרת אך ורק לשכבה העליונה של העור (השכבה הקרנית), היא יעילה כאשר מוסיפים אותה לקרם פעיל, כמו כן יעילה מאוד במריחה על קרם לחות (שומרת על הלחות בעור) .
    עושה עבודה נהדרת לאחר טיפול פילינג שאינו גורם קילף אלה רק המסה, חומצה זו עושה עבודה נפלאה על השכבה הקרנית שהיא השכבה הנראית לעיין. כמו כן יעילה בהזרקה ע"י רופא למילוי קמטים.
    אך ישנן גם קוסמטיקאיות אמינות ומקצועיות היודעות את מקומן ועובדות בשיתוף רופא, כאשר הרופא מבצע הזרקת בוטוקס לאזור העניים או לקמטי המצח, או מזריק חומרי מילוי (בשום אופן לא סיליקון) לקמטים עמוקים. אנו הקוסמטיקאיות דואגות למרקם העור ע"י שימוש בחומרים פעילים, וישנם גם חומרים החודרים לעור ומשפעלים אותו!! , עוזרות בהבהרת העור ובשמירה על עור בריא ובוהק- לא פחות חשוב! ניתן בהחלט לבצע פילנגים לצרכים שונים החל מריפוי אקנה הבהרת פיגמנטציה עבודה על קמטוטים עדינים והאטת הזדקנות העור. עולם הקוסמטיקה הפרא רפואית התקדם מאוד בשנים האחרונות וניתן לרכוש אצל קוסמטיקאיות פרא רפואיות תכשירים פעילים המכילים למשל חומצות אלפא וביתא הידרוקסיות , וחומרים מבהירים , תכשירים אשר פעילותן הוכחה מדעית. ויש רבים כאלו.
    בפרמים את יכולה למצוא תכשירים טובים אך הרבה פחות פעילים.
    אשמח עם תכתבי לי על גבי הפורום,למען שאר הגולשים, העם סדרת הפילינג שבצעת גרמה להשלת העור (קילוף), העם צוידת בתכשירים פעילים יחד עם טיפולי הפילינג?
    ניתן בהחלט לבצע פילנגים במחירים סבירים ובראש וראשנה תפקידה של קוסמטיקאית טובה ואמינה הוא לעשות תיאום ציפיות עם הלקוחה, כדי שלא תצא מאוכזבת כמוך.
    כמו כן כתבי לי למייל מאיכן את בארץ ואנסה להפנותך לקוסמטיקאית טובה ואמינה.

בברכת לילה טוב , אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו