כתמים שחורים בשפתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים שחורים בשפתיים
    יעל
    22/02/2009

שלום שמי יעל ממוצא תימני , עברתי טיפול איפור קבוע בשפתיים על מנת לכסות את הכתמים השחורים שיש לי על השפתיים, חלק הצליח וחלק לא ובנוסף יצאו לי כתמים נוספים. ברצוני לדעת ממה נוצרים הכתמים? האם אפשר לפתור את זה באיפור קבוע? למה יצאו לי עוד כתמים חדשים? אני נואשת לתשובות תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים שחורים בשפתיים

הוספת תגובה

• כתמים שחורים בשפתיים

אורית בן יהודה
    22/02/2009

היי ברוכה הבאה לפורום:)

לצערי אין לי תשובה מרגיעה. גם אלי למכון הגיעו כהות עור שרצו להבהיר את השפתיים בעזרת איפור קבוע, לאחר התיעצות עם מומחה בתחום , הומלץ לי לא להתעסק עם זה בדיוק מהסיבה שאת כתבת "יצאו לי כתמים נוספים" , עור כהה מגיב לא טוב למילוי צבע בשפתיים וגורם לפגמנטציה!
    מה שנותר לי להמליץ לך זה להמתין עד שהפיגמנט יצא מהעור , להגן על שפתייך במגן שמש מיוחד לשפתיים ולאפר אותם בנתיים בשפתון בהיר.

אשמח לעזור עם תעלה שאלה נוספת.
    אורית בן יהודה אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים שחורים בשפתיים

יעל
    22/02/2009

מהם בעצם הכתמים השחורים? האם כדאי לי לעבור את הטיפול השני בשפתיים ? בטיפול אחד לא הכל נתפס האם המאפרת אשמה בזה שיצאו לי כתמים נוספים? האם הם יעלמו בעתיד ותוך כמה זמן? סליחה על כל השאלות ותודה עבור זמנך היקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים שחורים בשפתיים

אורית בן יהודה
    23/02/2009

היי:)

כמו שכתבתי לך לא מומלץ למלא צבע בשפתייםבעור כהה מידי, מאחר ולא חשוב איזה צבע תבחרי, הצבע המתקבל הוא בהתאם להרכב הפיגמנט הטבעי ופיזיולוגיה שלך ובעור כהה זו לפעמים בעייה.
    איני לא יכולה לאמר לך תוך כמה זמן הצבע ידהה, הדבר אינדבידואלי.
    כמו כן איני יכולה ליעץ לך על גבי הפורום העם לעבור טיפול נוסף, לא ראיתי אותך , כל מה שאני יכולה זה לרשום לך מנסיוני .
    עלייך לחזור לקוסמטיקאית שטיפלה בך שתראה אותך ותתיעץ עם גורמים מקצועיים.

בהצלחה,ויום טוב אורית בן יהודה אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו